Obuhvatajući doživljaj sporta
Karta za prvi red

Pomoću naprednih tehnologija za sliku i zvuk, BRAVIA® kompanije Sony oživljava sportske događaje u vašoj dnevnoj sobi, pružajući realistične slike uz trodimenzionalan, atmosferičan zvuk.

Veličina je važna

Videćete svaki delić akcije u 4K HDR rezoluciji, slika će biti još veća na televizoru velikog ekrana i svi u prostoriji će je dobro videti uz našu revolucionarnu tehnologiju X-Wide AngleTM, koja iz svakog ugla prikazuje izuzetan kvalitet slike po kojem je Sony prepoznatljiv.

Konstantne performanse

Legendarni sportski trenuci zahtevaju jasnoću. X-Motion ClarityTM kompanije Sony prikazuje čak i najdinamičnije scene pune akcije bez zamućenosti, jasno i čisto, pa možete da uživate u svakom krugu, skoku i pobedi.

Standardni televizor
STANDARDNI TELEVIZOR
X-Motion Clarity
TELEVIZOR KOJI IMA X-MOTION CLARITY

SIMULIRANA SLIKA

Izuzetan zvuk koji je uvek sinhronizovan

Standardni televizori imaju zvučnik ispod ekrana, a Acoustic Multi-Audio™ u zadnjem delu uređaja ima dva zvučnika za pozicioniranje zvuka koji prati radnju i nezavisna pojačala koja poboljšavaju pritisak i stabilnost. Sve zvuči realistično, pa imate utisak da ste na stadionu ili na cilju.

Acoustic Multi-Audio ima TV XH90 dijagonale 165 cm (65 inča) i veće, kao i TV XH95 dijagonale 140 cm (55 inča) i veće. Kontrola nezavisnih pojačala (Bi-Amp) dostupna je na televizorima veličine ekrana između 140 i 190 cm (55 i 75 inča).

Sony BRAVIA®, napravljen za sport
Naš najbolji 4K LCD – serija XH95

Standardni televizori koriste samo jedan red LED lampica, dok ih Sony Full Array LED, iza kojeg stoji naš svemogući procesor za sliku X1™ Ultimate, postavlja po čitavom ekranu kako bi se na uređaju XH95 otkrio svaki upečatljiv detalj nadmetanja.

Serija XH90 – sport u punoj boji i kontrastu

Uz Picture Processor X1™, svaki detalj se otkriva u tehnologiji Full Array LED i prikazuje se u zadivljujućoj rezoluciji 4K Ultra HD, tako da vas XH90 uvlači u igru.

Serija A8 – moćna, divna, očaravajuća

Za A8 koristimo isti procesor kao i za naše 8K televizore jer prikazuje događaje uz neverovatan kvalitet slike koji omogućava OLED i lako se sinhronizuje sa tehnologijom Acoustic Surface AudioTM.

Mislite da je vaš prostor previše mali? Razmislite ponovo.

Uz napredovanje tehnologije slike i dizajna, čak i u malim prostorijama možete da imate doživljaj gledanja na velikom ekranu. Ekrani visoke rezolucije omogućavaju vam da budete bliže radnji, a tanje maske maksimalno povećavaju veličinu ekrana bez povećanja ukupne veličine televizora.

Približite se akciji
Približite se akciji 

4K televizori sa boljom rezolucijom zadržavaju oštrinu slike čak i kad sedite blizu ekrana ili gledate na većem ekranu. Preporučujemo da visina TV-a bude dve trećine razdaljine između televizora i gledaoca. Udaljenost od ekrana: ①140 cm (55 inča): 100 cm ②165 cm (65 inča): 120 cm ③190 cm (75 inča): 140 cm ④216 cm (85 inča): 160 cm

Veći ekran uz istu veličinu televizora
Veći ekran uz istu veličinu televizora

Tanke maske na našim najnovijim televizorima sad vam omogućavaju da izaberete veći ekran bez povećanja ukupne veličine televizora. Imaćete i imerzivniji doživljaj gledanja jer ćete se fokusirati na radnju, a ne na ram ekrana.