Slike – Spoljni džepni čvrsti disk
Slike – Spoljni džepni čvrsti disk
Slike – Spoljni džepni čvrsti disk
Slike – Spoljni džepni čvrsti disk

Funkcije

Povećajte brzinu prenosa podataka uz Data Transfer Accelerator

Instalirajte besplatni softver Data Transfer Accelerator* na računar da biste ubrzali prenos. Brzina prenosa podataka je dva puta veća ako koristite USB 2.0 i tri puta veća ako koristite USB 3.0. Možete da čuvate podatke na računaru brzinom od čak 5 GB u sekundi ako koristite USB 3.0, što je preko deset puta brže nego kad koristite USB 2.0. *Data Transfer Accelerator ne podržava Windows 10.

Preuzmite Data Transfer Accelerator

Inteligentno upravljanje datotekama uz Backup Manager 2

Softver Backup Manager 2 povremeno i automatski pravi rezervne kopije podataka sa računara na čvrstom disku. Koristi sistem inkrementalnog pravljenja rezervnih kopija, tako da će praviti rezervne kopije samo datoteka koje su promenjene i koje se nalaze u fasciklama koje korisnici označe za praćenje. Isto tako, čak i ako spoljni čvrsti disk nije povezan, Backup Manager 2 može privremeno da pravi rezervne kopije podataka sa računara u usluzi za čuvanje u oblaku, kao što je Dropbox. *Imajte na umu da je ovaj softver kompatibilan samo sa operativnim sistemima Windows.

Preuzmite Backup Manager 2

Jednostavna kompatibilnost sa uslugom FAT32 Formatter

Povežite se sa starijim računarima, konzolom PlayStation®3 i modelima kamkordera Handycam®. FAT32 Formatter čvrstog diska otvara opcije čuvanja za proizvode koji ne podržavaju sistem datoteka NTFS. Pored toga, kad koristite pametni softver, nema komplikovanog podešavanja: samo priključite disk jedinicu i odmah možete da je koristite. *Imajte na umu da ovaj proces uklanja sve postojeće podatke sa čvrstog diska – uključujući softver – tako da se preporučuje da napravite rezervnu kopiju.

Preuzmite FAT32 Formatter

Password Protection Manager za potpunu bezbednost

Uživajte u bezbrižnosti uz besplatan Password Protection Manager. Kada ga aktivirate, morate da unesete lozinku svaki put kada disk jedinicu povežete sa računarom. Lozinku možete da koristite da biste zaključali samo neke particije i tako druge ostavili „otvorenim“ za fleksibilno korišćenje. Pored toga, 256-bitno AES šifrovanje pruža dodatnu zaštitu.

Preuzmite Password Protection Manager

Specifikacije
  • Lagan i izuzetno tanak dizajn od 12 mm

  • USB 3.0 interfejs sa velikom brzinom prenosa podataka do 5 Gb/s

  • Izdašni kapacitet od 1 TB

  • Backup Manager 2 i drugi softver za preuzimanje

  • Kompatibilnost sa sistemima Windows® i Mac®

Kapacitet
1 TB
Veličina diska
2,5 inča
Brzina prenosa podataka
Maks. 5 Gb/s (USB 3.0); Maks. 480 Mb/s (USB 2.0)
Kompatibilni uređaji
Windows PC; Macintosh®
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini