Slike – Spoljni čvrsti disk
Slike – Spoljni čvrsti disk
Slike – Spoljni čvrsti disk
Slike – Spoljni čvrsti disk
Slike – Spoljni čvrsti disk
Slike – Spoljni čvrsti disk

Funkcije

Veliki kapacitet

Uskladištite do 2 TB podataka na uređaju koji staje u džep

Povećajte brzinu prenosa podataka uz Data Transfer Accelerator

Ubrzajte vreme prenosa pomoću softvera Data Transfer Accelerator koji podržava približno 2 puta brži prenos podataka na spoljni čvrsti disk. (*Data Transfer Accelerator ne podržava Windows® 10)

Elegantan dizajn

Kompaktan i moderan, sa crnim ili srebrnim brušenim čelikom

Jednostavna kompatibilnost sa uslugom FAT32 Formatter

Povežite se sa starijim računarima, konzolom PlayStation®3 i modelima kamkordera Handycam®. FAT32 Formatter čvrstog diska otvara opcije čuvanja za proizvode koji ne podržavaju sistem datoteka NTFS. Pored toga, kad koristite pametni softver, nema komplikovanog podešavanja: samo priključite disk jedinicu i odmah možete da je koristite. *Imajte na umu da ovaj proces uklanja sve postojeće podatke sa čvrstog diska – uključujući softver – tako da se preporučuje da napravite rezervnu kopiju.

Backup Manager za inteligentno upravljanje datotekama

Softver Backup Manager omogućava vam da pravite rezervne kopije podataka sa stonog ili prenosnog računara uz minimalnu količinu truda. Softver prepoznaje datoteke koje ste nedavno promenili ili dodali i prebacuje samo njih, čime vam štedi dragoceno vreme.

Specifikacije
Kapacitet
2 TB
Tip priključka
Mikro-B priključak USB 3.1 veze 1. generacije
Brzina prenosa
Maks. 480 Mbit/s (USB 2.0), Maks. 5 Gbit/s (USB3.1 Gen1)
Kompatibilni uređaji
Windows® računar, Macintosh
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini