Ponovo osmišljen zvuk

Prelepa slika zaslužuje uverljiv zvuk. Televizori kompanije Sony imaju jedinstvene napredne tehnologije zvuka koje vas smeštaju pravo u središte akcije i pružaju uzbudljivu zabavu.

Sound-from-Picture Reality™

Potpuno nova višedimenzionalnost zvuka

Uz Acoustic Surface Audio+™ i režim televizora kao centralnog zvučnika, zvuk dolazi direktno iz centra ekrana sa aktuatorima iza televizora koji vibriraju da bi stvorili akustiku koja se kreće sa slikom. Pored toga, dva niskotonca pružaju moćan bas i prostorni efekat koji omogućava zvuku da putuje s jedne strane prostorije na drugu.

Transformišite A9F u centralni zvučnik
Zvuk dolazi direktno iz centra

Režim televizora kao centralnog zvučnika

Uključite pojačalo u izlazni priključak iza televizora da biste ga transformisali u visokokvalitetni centralni zvučnik. Uz Acoustic Surface Audio+™, moći ćete direktno sa ekrana da čujete svaku reč i notu iz filmova i sa koncerata.

Ekran za zvuk 

Uz tehnologiju Acoustic Surface Audio™ zvuk dolazi direktno s ekrana. Dva inovativna aktuatora iza televizora polako vibriraju kako bi stvorili zvuk koji se pokreće sa slikom tako da se dijalozi i specijalni efekti mogu čuti baš sa pravog mesta.

Zvuk sa ekrana, baš kao da ste tamo

Zauzmite mesto u prvom redu. Sound-from-Picture Reality™ i tehnologija zvuka Acoustic Multi-Audio™ stavljaju vas u samo središte muzičkih koncerata i filmova.

Četiri zvučnika okrenuta unapred

Četiri zvučnika okrenuta unapred optimalno su postavljena na vrhu i dnu televizora i simuliraju zvuk iz centra ekrana tako da se slike i zvuk precizno sinhronizuju. 

Visokotonci za pozicioniranje zvuka

Dodavanje dva visokotonca za pozicioniranje zvuka na zadnjem delu televizora u audio sistem simulira zvuk iz centra ekrana, tako da se slike precizno sinhronizuju sa zvukom. 

Vibrirajući visokotonac u konstrukciji ekrana
Visokotonac u konstrukciji ekrana

Vibrirajući visokotonac u konstrukciji ekrana funkcioniše kao zvučnik i omogućava da zvuk prati radnju i pruža zaista imerzivan doživljaj.

Fino podešava svaki trenutak 

Sony ClearAudio+ jeste paket audio tehnologija koje automatski fino podešavaju zvuk na televizoru radi postizanja prirodnijeg i realističnijeg doživljaja šta god da gledate.