Ponovo osmišljen zvuk

Prelepa slika zaslužuje uverljiv zvuk. Televizori kompanije Sony imaju jedinstvene napredne tehnologije zvuka koje vas smeštaju pravo u središte akcije i pružaju uzbudljivu zabavu.

Potpuno nova višedimenzionalnost zvuka

Uz Acoustic Surface Audio+™, zvuk dolazi direktno sa ekrana zahvaljujući trima aktuatorima iza televizora koji vibriraju i prave akustiku koja se pomera sa slikom. Dva niskotonca okrenuta bočno reprodukuju moćan bas i stvaraju prostorni efekat koji zvuku omogućava da putuje s jednog kraja prostorije na drugi.

Transformišite A9F u centralni zvučnik

Zvuk dolazi direktno iz centra

Režim televizora kao centralnog zvučnika

Uključite pojačalo u izlazni priključak iza televizora AF9 da biste ga transformisali u visokokvalitetni centralni zvučnik. Uz Acoustic Surface Audio+™, moći ćete direktno sa ekrana da čujete svaku reč i notu iz filmova i sa koncerata.

Ekran za zvuk 

Uz tehnologiju Acoustic Surface™ zvuk dolazi direktno s ekrana. Dva inovativna aktuatora iza televizora polako vibriraju kako bi stvorili zvuk koji se pokreće sa slikom tako da se dijalozi i specijalni efekti mogu čuti baš sa pravog mesta. Niskotonac pruža dubok i moćan bas za dinamičke akcione scene.

Fino podešava svaki trenutak 

Sony ClearAudio+ jeste paket audio tehnologija koje automatski fino podešavaju zvuk na televizoru radi postizanja prirodnijeg i realističnijeg doživljaja šta god da gledate.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase