Pređi na sadržaj

Prikazano na
CES-u 2017.

Probudite maštu i otkrijte novi svet zabave uz naše najnovije inovativne proizvode, predstavljene na najvećem sajmu elektronike na svetu – CES-u 2017.

#SonyCES

A1

Razmišljajte izvan okvira

Prava realnost oživljava sa savršenom crnom i drugim bojama. Više od 8 miliona piksela sa sopstvenim osvetljenjem kontroliše se precizno i individualno. Sony OLED TV stvara izuzetan kontrast bez premca.


Nova dimenzija zvuka

Otkrijte novi nivo obuhvatajućeg bioskopskog kućnog audio sistema, koji ima Dolby Atmos i 7.1.2-kanalni S-Force Pro Front okružujući zvuk.

Napravite bioskop u kući

Dobićete pravi bioskopski doživljaj uz ovaj 4K Ultra HD Blu-ray plejer, koji ima podršku za Dolby Atmos i DTS:X.

Stvorite utisak noćnog kluba

Zahvaljujući dubokim basovima i pulsirajućim svetlima, bežični zvučnik SRS-XB40 pravi atmosferu za noćni provod, gde god da se nalazite.

Kompaktan vrhunski uređaj

Zahvaljujući nepogrešivom automatskom fokusu, savršenoj stabilnosti, intuitivnom radu dodirnog ekrana i kompaktnom dizajnu, α6500 možete svuda da nosite sa sobom da ne biste propustili nijedan trenutak.

Veoma brz AF, kompaktan dizajn

Vrhunski kompaktni RX100 V, sa najbržim automatskim fokusom (AF) na svetu i uzastopnim snimanjem, upravo je ono što vam je potrebno da biste za tren oka sačuvali trenutke od zaborava.

Pogledajte dešavanja sa CES-a 2017.

Na ovogodišnjem CES-u predstavili smo svoje najnovije i najbolje proizvode. Istražite galeriju ispod i otkrijte proizvode i tehnologije budućnosti.