Vaše omiljene aplikacije, ali bolje

Naši pametni televizori pružaju vam omiljene aplikacije u najboljem izdanju uz raznovrsne jedinstvene funkcije za zabavu.

Preko 5000 aplikacija – više od drugih TV-a

Uživajte u bioskopskom doživljaju uz filmove koje dobijate uz BRAVIA XR™

Uključen je veliki broj filmova koji čeka na vas. Uz tehnologije BRAVIA XR, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced, sve što gledate pruža upečatljiv vizuelni doživljaj i izuzetan kvalitet zvuka.

Vrhunski Netflix doživljaj

Daljinski upravljač Preporučuje Netflix usmeren prema televizoru
Naše pametne televizore preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama. Televizori koje preporučuje Netflix omogućavaju vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster i kontrolu glasom. 

Logotip za Netflix Calibrated Mode
Studijski kvalitet uz Netflix Calibrated Mode

Ovaj režim je posebno razvijen za uživanje u originalnom Netflix sadržaju i reprodukuje isti kvalitet slike na televizoru kao na studijskom masteru za procenu. Uz Netflix Calibrated Mode, verno se čuvaju vizija i namera autora.

Četveročlana porodica na crvenom kauču pažljivo gleda TV i jede kokice
To je pravi način gledanja filmova

Gledajte sve omiljene filmove na potpuno nov način, uz više dramatičnosti i realističnosti na televizoru koji je projektovan za stvaranje autentičnog bioskopskog doživljaja kod kuće.

Logotip za IMAX Enhanced

Neki televizori kompanije Sony kao proizvodi s tehnologijom IMAX Enhanced mogu da pruže visokokvalitetnu boju, kontrast, jasnoću i zvuk. Opustite se i uživajte u imerzivnom doživljaju kućne zabave koji koristi sve pogodnosti IMAX Enhanced sadržaja.

Logotip za Dolby Vision/Atmos

Uživajte u bioskopskom uzbuđenju kod kuće. Dolby Vision™ oživljava scene i pruža autentično gledanje, a Dolby Atmos™ ispunjava sobu imerzivnim okružujućim zvukom.

Zabava koju volite. Uz pomoć kompanije Google.

Više od 700.000 filmova i epizoda TV serija na jednom mestu. Google TV objedinjuje vaše omiljene sadržaje iz svih aplikacija i pretplata i organizuje ih za vas. Izgovorite određeni naslov da biste ga pronašli. Možete i pretražiti preporuke tako što ćete reći npr. „pokaži mi avanturističke TV serije”.