Vaše omiljene aplikacije, ali bolje

Naši pametni televizori pružaju vam omiljene aplikacije u najboljem izdanju uz raznovrsne jedinstvene funkcije za zabavu.

Google Play donosi preko 7000 aplikacija i igara na vaš televizor    

Uživajte u bioskopskom doživljaju uz filmove koje dobijate uz BRAVIA XR™

Uključen je veliki broj filmova koji čeka na vas. Uz tehnologije BRAVIA XR, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced, sve što gledate pruža upečatljiv vizuelni doživljaj i izuzetan kvalitet zvuka.

Još više zabave studijskog kvaliteta, po zamisli autora

Creator Calibrated Mode na BRAVIA XR TV optimizuje postavke slike kad gledate sadržaj u uslugama Netflix i BRAVIA CORE. Netflix Adaptive Calibrated Mode optimizuje Netflix doživljaj prema uslovima osvetljenja u prostoriji da biste uživali u Netflix sadržaju u spektakularnom studijskom kvalitetu, kao što je autor to zamislio.

Četveročlana porodica na crvenom kauču pažljivo gleda TV i jede kokice
To je pravi način gledanja filmova

Gledajte sve omiljene filmove na potpuno nov način, uz više dramatičnosti i realističnosti na televizoru koji je projektovan za stvaranje autentičnog bioskopskog doživljaja kod kuće.

Logotip za IMAX Enhanced

Neki televizori kompanije Sony kao proizvodi s tehnologijom IMAX Enhanced mogu da pruže visokokvalitetnu boju, kontrast, jasnoću i zvuk. Opustite se i uživajte u imerzivnom doživljaju kućne zabave koji koristi sve pogodnosti IMAX Enhanced sadržaja.

Logotip za Dolby Vision/Atmos

Uživajte u bioskopskom uzbuđenju kod kuće. Dolby Vision™ oživljava scene i pruža autentično gledanje, a Dolby Atmos™ ispunjava sobu imerzivnim okružujućim zvukom.

Zabava koju volite. Uz pomoć kompanije Google.

Više od 700.000 filmova i epizoda TV serija na jednom mestu. Google TV objedinjuje vaše omiljene sadržaje iz svih aplikacija i pretplata i organizuje ih za vas. Izgovorite određeni naslov da biste ga pronašli. Možete i pretražiti preporuke tako što ćete reći npr. „pokaži mi avanturističke TV serije”.