Stopite se sa zvukom i slikom

BRAVIA NA VELIKOM EKRANU

Veličina je važna.

Postigli smo realističnost

Dizajniranje televizora koji verno prenose nameru autora naša je strast. MASTER Series ispunjava stroge kriterijume naših vrhunskih inženjera i pretvara divne slike u realnost. Po prvi put autori mogu da se prepuste mašti i vide reprodukciju svoje vizije u domovima korisnika. 

Slike i zvuk u savršenoj harmoniji

Uživajte u trenutku uz realistične slike i prateću akustiku. Prelepe detaljne slike u kombinaciji sa tehnologijom Sound-from-Picture Reality™ pružaju zadivljujuće audio-vizuelne performanse.

Uživajte u realističnom svetu

Naši OLED televizori objedinjuju slike i zvuk u savršenoj harmoniji. Pogledajte čiste crne tonove koji omogućavaju neverovatan kontrast. Slušajte zvuk direktno s ekrana. Ovo je vrhunski realizam na delu.

Osetite lepotu 4K HDR televizora

Naši 4K HDR televizori spajaju izuzetnost 4K prikaza sa sjajem, bojama i detaljima velikog dinamičkog opsega. Pogledajte kako svaka scena oživljava uz izuzetan realizam.

Iskoristite najbolje od televizora

Naši praktični video zapisi „kako da“ su tu da pomognu

Od saveta kako da montirate televizor na zid do saveta o prilagođavanju postavki slike ili roditeljske kontrole, saznajte sve što vam treba, brzo i jednostavno uz našu kolekciju video zapisa „kako da“.

Soundbar za HD zvuk

Oživite dijaloge, muziku i efekte uz kristalno jasan, trodimenzionalni HD zvuk i moćni bas bežičnog niskotonca. Zvuk kućnog biskopa podignut na viši nivo, uz dizajn usklađen sa BRAVIA TV-om.

4K projektori kompanije Sony

Bioskopski 4K projektori

Vaša dnevna soba se pretvara u udobnu i praktičnu bioskopsku salu; uživajte u neverovatnim filmovima uz intenzivno realističan doživljaj.

4K medijski plejer kompanije Sony

Filmsko veče u 4K rezoluciji

Prenosite 4K video zapise iz usluga kao što je Netflix, za skoro neograničen izbor filmova na zahtev.

Vaši omiljeni filmovi, bez kompromisa

Poboljšajte doživljaj gledanja 4K sadržaja uz živopisne boje i detaljnu reprodukciju koju pružaju Blu-ray Disc™ plejeri kompanije Sony.

Zvuk bioskopskog kvaliteta koji vam odgovara

Bez obzira da li gledate u malom stanu u centru ili u prostranoj dnevnoj sobi u predgrađu, imamo opcije koje će vam omogućiti da napravite savršenu konfiguraciju za kućni bioskop.

Soundbar kompanije Sony koja pruža bioskopski okružujući zvuk

I zvuk i elegantan dizajn koji štedi prostor

Soundbar kompanije Sony koja pruža bioskopski okružujući zvuk

Doživljaj okružujućeg zvuka kućnog bioskopa kompanije Sony

Filmsko veče kod kuće

Postignite pravi doživljaj 5.1-kanalnog okružujućeg zvuka pomoću sistema sve-u-jednom.