Prvi televizor s kognitivnom inteligencijom

Potpuno prepuštanje doživljaju koje vas uzbuđuje, pokreće i podseća na svet oko nas. To je bio cilj razvoja televizora BRAVIA XR – koji koriste novi Cognitive Processor XR™, osmišljen da to dočara na način na koji razmišljamo i reagujemo.

Zabava koju volite. Uz pomoć kompanije Google.

Više od 700.000 filmova i epizoda TV serija na jednom mestu. Google TV objedinjuje omiljene sadržaje iz svih vaših aplikacija i pretplata i organizuje ih za vas.

Uživajte u bioskopskom doživljaju uz filmove koje dobijate uz BRAVIA XR
Postigli smo realističnost

Dizajniranje televizora koji verno prenose nameru autora naša je strast. MASTER Series ispunjava stroge kriterijume naših vrhunskih inženjera i pretvara divne slike u realnost. Po prvi put autori mogu da se prepuste mašti i vide reprodukciju svoje vizije u domovima korisnika. 

Soundbar za HD zvuk

Oživite dijaloge, muziku i efekte uz kristalno jasan, trodimenzionalni HD zvuk i moćni bas bežičnog niskotonca. Zvuk kućnog biskopa podignut na viši nivo, uz dizajn usklađen sa BRAVIA TV-om.

4K projektori kompanije Sony
Bioskopski 4K projektori

Vaša dnevna soba se pretvara u udobnu i praktičnu bioskopsku salu; uživajte u neverovatnim filmovima uz intenzivno realističan doživljaj.

4K medijski plejer kompanije Sony
Filmsko veče u 4K rezoluciji

Prenosite 4K video zapise iz usluga kao što je Netflix, za skoro neograničen izbor filmova na zahtev.

Vaši omiljeni filmovi, bez kompromisa

Poboljšajte doživljaj gledanja 4K sadržaja uz živopisne boje i detaljnu reprodukciju koju pružaju Blu-ray Disc™ plejeri kompanije Sony.

Zvuk bioskopskog kvaliteta koji vam odgovara

Bez obzira da li gledate u malom stanu u centru ili u prostranoj dnevnoj sobi u predgrađu, imamo opcije koje će vam omogućiti da napravite savršenu konfiguraciju za kućni bioskop.

Soundbar kompanije Sony koja pruža bioskopski okružujući zvuk
I zvuk i elegantan dizajn koji štedi prostor

Soundbar kompanije Sony koja pruža bioskopski okružujući zvuk

Doživljaj okružujućeg zvuka kućnog bioskopa kompanije Sony
Filmsko veče kod kuće

Postignite pravi doživljaj 5.1-kanalnog okružujućeg zvuka pomoću sistema sve-u-jednom.