Od nule do beskraja

Pakovanje legendarnog kvaliteta u minimalistički oblik i prekoračivanje granica kako bi se stiglo do samog polazišta genijalnosti.
Neprekidni izazov zaranjanja u beskrajnu imaginaciju i njenog prenosa u sliku počinje od nule.
Sagledajte svet na novi način. Sve što je potrebno u vašim je rukama.
Ništa vas neće sprečiti da ostvarite svoju viziju.

Neograničene mogućnosti snimanja 

Uz koncentraciju kvaliteta neograničenog kreativnog izraza u minimalističkom obliku, ovo je oblik fotoaparata budućnosti. Slobodno snimajte. Prikazujte rezultate po želji.
RX0 je dovoljno fleksibilan da može da se poveže sa opsežnim sistemom koji otvara neograničen broj mogućnosti prilikom snimanja.

Uđite u dimenziju u kojoj slobodno možete da osetite pravu atmosferu i uhvatite savršen trenutak iz jedinstvene perspektive. Novi svet mogućnosti snimanja čeka da ga istražite, bez obzira na uslove snimanja.

Ključna tehnologija za beskrajne mogućnosti snimanja

RX0 bez problema integriše vrhunski objektiv, senzor slike i procesor slike u izuzetno kompaktne dimenzije.
Pružanje izuzetnog kvaliteta pod bilo kojim uslovima. Maksimizovanje performansi i fleksibilnosti uz minimalni napor.
Unapređivanje svih aspekata koje svaki snimak čini posebnim.

Pažljivo izrađen uz detalje od 0,1 mm

Pustite mašti na volju i slobodno istražite nove perspektive.
Uz unutrašnje mehanizme dizajnirane sa međuprostorima svedenim na 0,1 mm, ultrakompaktan RX0 efikasno dodaje napredne mogućnosti koje ga čine savršenim za fleksibilnije snimanje u svakom okruženju, samostalno ili kao deo sistema sa više fotoaparata.

Čvrsta izrada za fleksibilnije snimanje

Velika čvrstina izuzetno kvalitetnog kućišta od duraluminijuma povećava pouzdanost modela RX0, pogotovo u teškim uslovima. Fotoaparat je prošao kroz niz strogih, više puta ponavljanih testova kako bi se osiguralo da su njegove vrhunske performanse konzistentne, pogotovo prilikom snimanja scena zemlje, mora i vazduha koje savršeno otkrivaju kako izgleda prava sloboda.

Pojednostavljeni sveobuhvatniji sistemi

Minimalistički dizajn kućišta olakšava korišćenje modela RX0 samostalno ili u okviru integrisanog sistema u kombinaciji sa dodatnom opremom, pa čak i više fotoaparata. Kako god da odaberete da snimate, ovo je fotoaparat koji može da vam pruži svu neophodnu fleksibilnost kako biste završili potragu za savršenstvom pri snimanju.