Pređi na sadržaj
Slike – UHS-II SD memorijska kartica serije SF-M
Slike – UHS-II SD memorijska kartica serije SF-M
Slike – UHS-II SD memorijska kartica serije SF-M

Funkcije

Brzi prenos podataka

Serija SF-M nudi brzinu čitanja od 260 MB/s i brzinu upisivanja od 100 MB/s radi maksimalne brzine prenosa podataka na UHS-II uređajima-domaćinima. Uz klasu 10 i UHS klasu brzine 3 (U3) bićete spremni da snimate u kvalitetu 4K Ultra HD. Brzina čitanja od najviše 260 MB/s omogućava efikasniji radni proces, dok brzina upisivanja od najviše 100 MB/s podržava napredne funkcije fotoaparata kao što su neprekidno rafalno fotografisanje pomoću UHS-II fotoaparata-domaćina.

File Rescue

Ponekad može da dođe do nezgoda i oštećenja ili gubitka podataka poput fotografija i datoteka. File Rescue je moćna alatka za vraćanje oštećenih ili izgubljenih podataka koja je dovoljno jednostavna da svi mogu da je koriste. Besplatno je dostupna za preuzimanje kupcima memorijskih kartica.

Preuzmite File Rescue

Velika pouzdanost

Vrhunska pouzdanost i izdržljivost čak i prilikom intenzivne upotrebe: Otpornost na rendgenske zrake, vodu, temperaturu i udarce

Specifikacije
Na najbolji način iskoristite fotoaparat sa podrškom za UHS-Ⅱ pomoću UHS-II memorijske kartice iz serije SF-M. Idealna je za rafalno fotografisanje. Izuzetno brzi prenos podataka do 260 MB/s (čitanje), 100 MB/s (upisivanje)
  • Uživajte u praktičnosti najvećih brzina čitanja/upisivanja uz klasu 10, U3

  • Funkcioniše sa softverom File Rescue za čuvanje ugroženih podataka

  • Odabrani modeli imaju podršku za 4K

Brzina prenosa (čitanje)
Do 260 MB/s
Brzina prenosa (upisivanje)
Do 100 MB/s
Klasa brzine
Klasa 10 (SD klasa brzine), Klasa 3 (UHS klasa brzine)
Interfejs
UHS-II
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini