Pređi na sadržaj
Slike – UHS-II SD memorijska kartica serije SF-G
Slike – UHS-II SD memorijska kartica serije SF-G
Slike – UHS-II SD memorijska kartica serije SF-G

Funkcije

Najbrža SD kartica na svetu

Serija SF-G može da se pohvali izuzetnom brzinom upisivanja do 299 MB/s – što je dovoljno brzo da podrži uzastopno snimanje slika visoke rezolucije DSLR aparatima visokih performansi koji podržavaju UHS-II interfejs.

Otkrijte Sony SD kartice za DSLR-ove

Brži prenos na računar

Sa brzinom čitanja do 300 MB/s, čak i velike datoteke kao što su 4K video ili gomila slika visoke rezolucije snimljenih uzastopno moguće je preneti na računar za nekoliko sekundi. Provodite manje vremena čekajući, a više u poslu.

File Rescue

Ponekad može da dođe do nezgoda i podaci poput fotografija i datoteka mogu slučajno da se izbrišu. File Rescue je moćan alat za oporavak podataka koja je dovoljno jednostavna da svi mogu da je koriste. Besplatno je dostupna za preuzimanje kupcima memorijskih kartica.

Preuzmite File Rescue

Vrhunska pouzdanost

Superiorna pouzdanost i izdržljivost čak i prilikom intenzivne upotrebe: otpornost na rendgenske zrake, vodu, temperaturu i udarce.

Pogledajte više

Pomoćni interfejs

Podržava UHS-II interfejs za maksimalne performanse. Kompatibilna je i sa UHS-I uređajima

Nadgledajte SD karticu i pratite cikluse ograničenja

Noćna mora svakog fotografa je da fotoaparat iznenada prestane da čuva slike. Ćelije memorijske kartice se vremenom troše od korišćenja, zbog čega kartica više ne beleži podatke, čak i tokom slikanja . Sony SD Scan Utility za Windows PC i Mac automatski skenira SD memorijsku karticu kada je ubacite da biste proverili status memorije. Ako postoji problem, obaveštenje vam saopštava da treba da zamenite karticu.

Preuzmite SD Scan Utility

Specifikacije
Serija SF-G može da se pohvali izuzetnom brzinom upisivanja do 299 MB/s – što je dovoljno brzo da podrži uzastopno snimanje slika visoke rezolucije DSLR aparatima visokih performansi koji podržavaju UHS II interfejs.
  • Uživajte u najvećoj brzini čitanja do 300 MB/s i brzini upisivanja do 299 MB/s uz UHS brzinu klase 3 i performanse klase 10

  • Snimanje 4K i Full HD video zapisa visokog kvaliteta u formatu XAVC S

  • Oporavite izbrisane ili ugrožene slike pomoću softvera File Rescue. Besplatno je dostupna za preuzimanje kupcima memorijskih kartica.

Brzina prenosa (čitanje)
Do 300 MB/s
Brzina prenosa (upisivanje)
Do 299 MB/s
Klasa brzine
Klasa 10 (SD klasa brzine), Klasa 3 (UHS klasa brzine)
Interfejs
UHS-II
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini