SD MEMORIJSKE KARTICE

UHS-II SD memorijska kartica serije SF-E

SF-E SERIES
Slika – UHS-II SD memorijska kartica serije SF-E

64 GB

SF-E64

Cena nije dostupna

128 GB

SF-E128

Cena nije dostupna

256 GB

SF-E256

Cena nije dostupna

Slike – UHS-II SD memorijska kartica serije SF-E
Slike – UHS-II SD memorijska kartica serije SF-E
Slike – UHS-II SD memorijska kartica serije SF-E

Funkcije

Brži prenos na računar

Uz veću brzinu čitanja do 270 MB/s, za par sekundi na računar možete da prenesete čak i velike medijske datoteke pomoću čitača UHS-II SD kartica. Provodite manje vremena čekajući, a više u poslu.

File Rescue

Ne bojte se. Čak i kada naiđete na probleme, možete da izbegnete katastrofu ako preuzmete softver za spasavanje koji oporavlja slučajno izbrisane datoteke fotografija i video zapisa ili datoteke koje ne mogu da se reprodukuju.

Preuzmite File Rescue

Napravljena da traje

Zahvaljujući oceni IP57, ova SD kartica je dugotrajna i otporna. UHS-II SD kartica serije SF-E osmišljena je tako da izdrži padove sa do 1,5 m, vodootporna je 30 minuta na dubini od 1 m i može da funkcioniše na temperaturama od -25〜+85° C, tako da će trajati kakvo god da je vreme.

Munjevito brze performanse

Velika brzina upisivanja do 120 MB/s podržava stabilno rafalno fotografisanje fotografija visoke rezolucije. Može i da snima 4K video i više rezolucije uz podršku za klasu brzine video zapisa V60 .

Pomoćni interfejs

Podržava UHS-II interfejs za maksimalne performanse. Kompatibilna je i sa UHS-II uređajima.

Radite pametnije i brže

Medijumi kompanije Sony unapređuju efikasnost toka posla

Specifikacije

Uz SD kartice serije SF-E, UHS-II performanse i legendarna pouzdanost kompanije Sony pristupačniji su nego ikada ranije. Uživajte u brzim prenosima uz brzinu upisivanja do 120 MB/s i čitanja do 270 MB/s, V60, UHS klasu 3 (U3) i SD klasu 10. Serija SF-E pruža i zaštitu od vode, prašine, padova, UV zračenja i rendgenskih zraka.
  • Brzina čitanja do 270 MB/s i upisivanja do 120 MB/s. Podrška za klasu brzine video zapisa V60 i UHS klasu brzine 3 (U3)

  • Savršeno za snimanje video zapisa visoke rezolucije, uz 4K rezoluciju i višu

  • Softver za oporavak podataka File Rescue može besplatno da se preuzme

  • Ima ocenu IP57, izuzetno je izdržljiva i otporna na vremenske uslove zahvaljujući zaštiti od UV zračenja i otpornosti na prašinu i vodu

  • Dostupno uz 64 GB, 128 GB, 256 GB u skladu sa vašim potrebama za memorijom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici