Potpuno se prepustite muzici uz pomoć
WF-C700N

Ovi True Wireless umeci za uvo sa potiskivanjem buke, osim što su superlagani i IPX4 vodootporni, povećavaju rezoluciju svake muzike, pa možete potpuno da se prepustite bez ograničenja. U ovom vodiču možete pronaći savete za podešavanje, uputstva za korišćenje funkcija, održavanje i podršku.

Otkrijte šta sve možete sa svojim novim slušalicama.
Početni koraci
Prvi navrat korišćenja slušalica

Kada prvi put uključite slušalice, one automatski ulaze u režim uparivanja. Nakon toga možete da uparite WF-C700N sa uređajem na tri načina.

brzo uparivanje
Google Fast Pair

Uvedite svoje slušalice u režim uparivanja u blizini Android telefona i Fast Pair će ih povezati nakon jednog dodira. 

swift pair
Swift Pair

Kad izaberete režim uparivanja, na Windows 11 ili Windows 10 uređajima pojavljuje se iskačuće uputstvo za uparivanje.

ručno uparivanje
Ručno uparivanje

Kada je futrola otvorena i u njoj se nalaze umeci za uvo, pritisnite i držite dugme na poleđini futrole i držite ga tako 5–7 sekundi. Lampica indikatora će više puta zatreperiti u plavoj boji.

headphones connect
Maksimalno iskoristite
WF-C700N uz aplikaciju Sony | Headphones Connect

Preuzmite Sony | Headphones Connect da biste prilagodili postavke povezivanja u više tačaka*, režim ambijentalnog zvuka i ostalo. Dosta postavki na ovoj stranici mogu da se prilagode vašim preferencama uz pomoć ove aplikacije. Da biste u okviru aplikacije mogli da pristupite svim funkcijama, potrebno je da se prijavite na nalog ili da ga kreirate.

*Potrebna je nadogradnja firmvera. Dostupna na leto 2023.

Lako upravljanje pomoću dugmadi

Jedan pritisak je dovoljan da se prebacite iz postavki, recimo, za potiskivanje buke u režim ambijentalnog zvuka i obratno. Pustite, pauzirajte, kontrolišite jačinu zvuka , i ne samo to.

Jednostavno dugme
Šta radi svako od dugmadi?

Pritiskom na levo dugme na slušalicama WF-C700N možete da pređete iz potiskivanja buke u režim ambijentalnog zvuka i obratno. Pomoću desnog dugmeta možete da pustite, pauzirate ili preskočite pesmu.

Oba dugmeta takođe omogućavaju lak pristup glasovnom pomoćniku na pametnom telefonu i prijem poziva bez upotrebe ruku.

Jačinu zvuka kontrolišete lako tako što najmanje četiri puta pritisnete desno dugme da biste ga pojačali, ili isto toliko puta pritisnete levo dugme da biste ga smanjili. Za funkcije kontrole jačine zvuka mogu biti potrebne buduće nadogradnje firmvera.*

*Dostupna na leto 2023.

Povezivanje u više tačaka

Povežite slušalice sa dva Bluetooth® uređaja u isto vreme, pa možete da sačekate dolazni poziv na jednom uređaju dok slušate muziku na drugom.

Napomena: Ova funkcija zahteva nadogradnju firmvera, dostupnu na leto 2023. Firmver možete da nadogradite preko aplikacije Headphones Connect.

Funkcije za zvuk
Prilagodljiva kontrola zvuka 

Prilagodljiva kontrola zvuka je pametna funkcija koja detektuje šta se događa oko vas i prilagođava postavke za potiskivanje buke i ambijentalni zvuk radi postizanja savršenog doživljaja slušanja.

prilagodljiva kontrola zvuka
Kako se pokreće i prilagođava prilagodljiva kontrola zvuka

Samo otvorite aplikaciju Headphones Connect i uključite je da biste koristili podrazumevani režim otkrivanja.

Ako želite da je prilagodite još više, možete preko aplikacije da podesite željene postavke potiskivanja buke ili snimanja spoljašnjeg zvuka.

optimizujte
Optimizujte prebacivanje za sebe

Ova funkcija registruje kako se služite slušalicama dok koristite Prilagodljivu kontrolu zvuka, te prebacuje postavke u optimalno vreme.

Dovoljno je da omogućite ovu postavku i sledite odziv na ekranu da biste se prijavili na Headphones Connect nalog.

Postavke zasnovane na radnji

Aplikacija Headphones Connect otkriva šta se dešava oko vas i šta radite. Zatim automatski prilagođava postavke poput potiskivanja buke i nivoa ambijentalnog zvuka. Dakle, ako trčite, nivoi ambijentalnog zvuka će možda biti povišeni, a zatim smanjeni kada sedite u kafeu.

zasnovano na radnji
Početni koraci uz postavke zasnovane na radnji

U aplikaciji Headphones Connect otvorite karticu Status i izaberite strelicu nadesno pored Adaptive Sound Control.

Uključite ovu postavku ako nije uključena, a zatim kliknite na ikonu zupčanika pored stavke „Detection of Actions“. Prikazaće se podrazumevane postavke za svaku radnju: mirovanje, hodanje, trčanje i prevoz.

Možete da se držite podrazumevanih postavki ili da ih promenite kako želite, recimo, da pojačate nivoe ambijentalnog zvuka kada hodate da biste čuli svet oko sebe.

Potiskivanje buke i fokusiranje na glas

Isključite se od sveta i slušajte samo ono što želite da čujete – od potpune tišine do isključivo glasova.

Način prilagođavanja potiskivanja buke

Ne propustite omiljene zvuke gde god da se nalazite. Prilagodljiva kontrola zvuka može da poništi spoljnu buku, a ujedno da propušta glasove kako biste čuli važna obaveštenja, recimo, dok putujete do posla ili natrag.

funkcija potiskivanja buke
Početne postavke za ambijentalni zvuk

Pojačavanje ambijentalnog zvuka pomoću 20 početnih postavki u aplikaciji omogućava vam da prirodnije čujete ambijentalni zvuk, pa čak i kada imate slušalice. Samo prevucite klizač u okviru postavke za kontrolu ambijentalnog zvuka.

Fokusiranje na glas

Fokusiranje na glas možete da koristite da biste pojačali glasove i potisnuli buku, pa ćaskali, a da pritom ne morate da skidate slušalice. Da biste to učinili, samo označite polje za potvrdu „Focus on Voice“ (Fokus na glas).

Promena postavki prema lokaciji

Podesite slušalice tako da se postavke promene prema vašim željama na lokacijama koje često posećujete.

Kvalitet zvuka

Fino podesite postavke ekvilajzera i prilagodite postavke strimovanja i povećavanja rezolucije da biste dobili bolji doživljaj slušanja koji odgovara vašem ukusu.

Pogodite pravi zvuk

Pronađite zvuk koji je savršen za vas i za sve što slušate koristeći ekvilajzer, visokokvalitetne Bluetooth® postavke i povećavanje kvaliteta zvuka tehnologijom DSEE. U aplikaciji „Sony | Headphones Connect“ idite do stavke [Sound] (Zvuk) da biste pristupili ovim funkcijama i prilagodili ih.

Jasni pozivi

Pouzdano obavljajte pozive na svakom mestu bez upotrebe ruku i sa funkcijama za smanjenje šuma vetra.

čist zvuk poziva
Način optmizovanja kvaliteta poziva

Razgovor slobodno teče uz kvalitetnije pozive bez upotrebe ruku zahvaljujući visokokvalitetnom ugrađenom mikrofonu. Ne morate čak ni da vadite telefon iz džepa.

Šum vetra se minimalno čuje tokom poziva zahvaljujući mrežastoj strukturi koja okružuje mikrofon, pa vas mogu jasno čuti čak i kad ste napolju.

Otkrijte zvuk koji dopire odsvakuda

Saznajte kako da steknete potpuno nov zvučni doživljaj uz revolucionarni 360 Reality Audio.

Slušalice sa sertifikatom 360 Reality Audio

Kao sveobuhvatni muzički doživljaj, 360 Reality Audio omogućava da slušalice WF-C700N stvore kružno zvučno polje od 360 stepeni, tako da možete da uživate u muzici iz svih pravaca. Samo pokrenite aplikaciju Sony | Headphones Connect i počnite.

Kako da slušate 360 Reality Audio

Počnite da koristite 360 Reality Audio i saznajte kako da strimujete 360 Reality Audio numere na telefonu.

Praktične funkcije

Saznajte kako funkcionišu Glasovni pomoćnik, Brzo punjenje i jedan umetak za uvo.

Glasovni pomoćnik

Saznajte kako da koristite Glasovni pomoćnik na slušalicama WF-C700N. Podjednako je lako kao kad pitate „Hey Google, kakvo je vreme danas?“ da biste znali treba li vam jakna kad izlazite napolje.

glasovni pomoćni
Način korišćenja glasovnog pomoćnika

Na desnom umetku za uvo gurnite i nastavite da pritiskate dugme za pokretanje funkcije Glasovnog pomoćnika. Tako ćete aktivirati Google Assistant (Android) ili Siri (iPhone) da biste dobili pomoć bez prekidanja muzike.

Brzo punjenje

Celodnevno napajanje i brzo punjenje.

brzo punjenje
Koliko brzo mogu da se napune?

Čak 15 sati* slušanja zahvaljujući praktičnoj futroli za punjenje – prvih 7,5 sati dobijate od umetaka za uvo, a drugih koristeći futrolu za punjenje.

Ako ste u žurbi, brzim punjenjem od deset minuta osiguraćete do sat vremena reprodukcije.

*sa uključenim potiskivanjem buke   

Jedan umetak za uvo

Idealan za multitasking.

jedan umetak za uvo
Slušajte muziku dok ćaskate

Ako želite da slušate muziku i da razgovarate uživo, izvadite samo jedan umetak za uvo iz futrole za punjenje i koristite ga normalno.

Pomoć i podrška
Čišćenje slušalica

Saznajte kako da na pravi način brinete o čistoći slušalica WF-C700N i kako da ih ne oštetite.

čišćenje
Održavanje umetaka za uvo čistim

Često čistite umetke za uvo kako bi ostali u dobrom stanju. Ako se slušalice ili kućište za punjenje isprljaju sa spoljne strane, obrišite ih mekom i suvom krpom.

Ako su slušalice veoma zaprljane, potopite krpu u razblaženi rastvor neutralnog deterdženta, dobro je iscedite, a zatim obrišite njome slušalice. Nemojte da koristite rastvarače poput razređivača, benzena ili alkohola, jer oštećuju završni sloj slušalica ili izazivaju druga oštećenja. 

Nadogradnje firmvera

Redovno ažurirajte slušalice najnovijim izdanjima firmvera.

Kako da pronađete najnoviju nadogradnju firmvera

Kada koristite aplikaciju Sony | Headphones Connect, obavestiće vas kada novo ažuriranje bude dostupno za preuzimanje.

Uverite se da na slušalicama imate najnoviju nadogradnju firmvera kako bi se primenile ispravke grešaka i poboljšanja.

Ako još uvek niste preuzeli aplikaciju Headphones Connect, možete to da učinite putem veze i QR koda u nastavku.

nadogradnje firmvera

Uobičajeno postavljana pitanja

Imate li pitanje na koje vam treba odgovor? Najpre proverite ovde i saznajte šta najčešće pitaju drugi korisnici umetaka za uvo WF-C700N.

vodič za pomoć
Vodič za pomoć

Saznajte sve što treba da znate o slušalicama WF-C700N.

podrška i novosti
Podrška i novosti

Saznajte najnovije informacije o nadogradnji firmvera, novosti i upozorenja.