Oslušnite koliko daleko
​LinkBuds S mogu da dopru​

Ultralagane i udobne, Linkbuds S su predviđene za celodnevno nošenje. Ovde ćete otkriti kako da koristite i prilagodite opseg funkcija koje su vam nadohvat ruke da biste ostali u svom svetu i zaista usvojili zvuk kao svoj.

Otkrijte sve što slušalice imaju da vam ponude


Početni koraci
Prvi navrat korišćenja slušalica

Postoje tri načina da se Linkbuds S upare sa uređajem.

Google Fast Pair
Google Fast Pair

Uvedite svoje slušalice u režim uparivanja u blizini Android telefona i Fast Pair će ih povezati nakon jednog dodira.
Fast Pair takođe omogućava da lako otkrijete gde ste ostavili slušalice putem zvuka ili proverom poslednje lokacije u Google aplikaciji „Pronađi moj uređaj“ na telefonu. 

Swift Pair
Swift Pair

Kad izaberete režim uparivanja, na Windows 11 ili Windows 10 uređajima pojavljuje se iskačuće uputstvo za uparivanje.

Ručno uparivanje
Ručno uparivanje

Prvi put kada ih izvadite iz futrole za punjenje, obe slušalice automatski ulaze u režim uparivanja. Sledeći put ih ostavite u futroli za punjenje ne zatvarajući poklopac. Pritisnite dugme za uparivanje na poleđini futrole za punjenje i držite ga tako najmanje pet sekundi. Indikator na futroli za punjenje zatreperiće dvaput zaredom, a slušalice prelaze u režim uparivanja. Kada pređu u režim uparivanja, možete da izvadite slušalice iz futrole za punjenje.​​


Headphones Connect
Iskoristite prednosti slušalica ​LinkBuds S uz aplikaciju
Headphones Connect

Preuzmite Sony | Headphones Connect da biste prilagodili postavke ambijentalnog zvuka, potiskivanje buke, prilagodljiva kontrola zvuka i drugo. Dosta postavki na ovoj stranici mogu da se prilagode vašim preferencama uz pomoć ove aplikacije.

Kontrole sa senzorom dodira

Slušalice LinkBuds S imaju intuitivne postavke za upravljanje dodirom. Možete da dodelite svoje funkcije svakom umetku za uvo pomoću aplikacije Headphones Connect.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Kako da koristite kontrole osetljive na dodir

Pogledajte ovaj video da biste saznali kako da pomoću jednostavnih kontrola osetljivih na dodir upravljate reprodukcijom, jačinom zvuka, dolaznim pozivima i drugim.

Povezivanje u više tačaka

Povežite slušalice sa dva Bluetooth® uređaja u isto vreme, pa možete da sačekate dolazni poziv na jednom uređaju dok slušate muziku na drugom. Za ovu funkciju je potrebno da ažurirate firmver slušalica, što možete da uradite pomoću aplikacije Headphones Connect.​

Funkcije za zvuk
Prilagodljiva kontrola zvuka 

Uz prilagodljivu kontrolu zvuka aplikacija Headphones Connect otkriva šta se događa oko vas i za vas prilagođava postavke potiskivanja buke ili kontrole ambijentalnog zvuka.

Dva ekrana iz Headphones Connect prikazuju način pristupa postavkama prilagodljive kontrola zvuka i uključivanja otkrivanja radnji
Kako se pokreće i prilagođava prilagodljiva kontrola zvuka

Samo otvorite aplikaciju Headphones Connect i uključite je da biste koristili njen podrazumevani režim otkrivanja. 

Ako želite još prilagođavanja, možete preko aplikacije da podesite željene postavke potiskivanja buke ili snimanja spoljašnjeg zvuka.

Optimizujte prebacivanje
Optimizujte prebacivanje za sebe

Ova funkcija registruje kako se služite slušalicama dok koristite Prilagodljivu kontrolu zvuka, te prebacuje postavke u optimalno vreme.

Dovoljno je da omogućite ovu postavku i sledite odziv na ekranu da biste se prijavili na Headphones Connect nalog.

Postavke zasnovane na radnji

Aplikacija Headphones Connect otkriva šta se dešava oko vas i šta radite. Zatim automatski prilagođava postavke poput potiskivanja buke i nivoa ambijentalnog zvuka. Dakle, ako trčite, nivoi ambijentalnog zvuka će možda biti povišeni, a zatim smanjeni kada sedite u kafeu.

Dva ekrana aplikacije Headphones Connect prikazuju način odabira režima za radnje i promene postavki prema željama
Početni koraci uz postavke zasnovane na radnji

U aplikaciji Headphones Connect, u okviru postavke Prilagodljiva kontrola zvuka, „Otkrivanje radnji“ započinje sa podrazumevanim postavkama otkrivanja. ​

Možete da se držite podrazumevanih postavki ili da ih promenite kako želite, recimo, da pojačate nivoe ambijentalnog zvuka kada hodate da biste čuli svet oko sebe.Potiskivanje buke i fokusiranje na glas

Isključite svet i slušajte samo ono što želite da čujete – od potpune tišine do isključivo glasova.

Način prilagođavanja potiskivanja buke

Ne propustite omiljene zvuke gde god da se nalazite. Prilagodljiva kontrola zvuka može da poništi spoljnu buku, a ujedno da propušta glasove kako biste čuli važna obaveštenja, recimo, dok putujete do posla ili natrag.

Potiskivanje buke
Promena postavki prema lokaciji

Podesite slušalice tako da se postavke promene prema vašim željama na lokacijama koje često posećujete.

Igranje igara proširene stvarnosti

Isprobajte nov zvučni doživljaj uz igranje igara proširene stvarnosti, tokom kog zvuk dopire iz različitih pravaca, pa je doživljaj igranja totalno prožimajući.​


Igranje igara proširene stvarnosti
Nov doživljaj igranja

Gejmeri, obavezno isprobajte ovu novu funkciju! Uz nov senzor, tehnologiju prostornog zvuka i praćenje pokreta glave, LinkBuds S pruža prožimajući zvuk dok igrate igre proširene stvarnosti, kao što je „Ingress“ kompanije Niantic.
Kada čujete zvuk iz različitih pravaca u skladu sa akcijom u igri, možete da postanete precizniji i ostvarite prednost.
​​
Da biste to isprobali, preuzmite aplikaciju „Ingress Prime“ na pametni telefon i igrajte igru sa slušalicama LinkBuds S u ušima.

Speak-to-Chat

Podesite slušalice tako da kada poželite da razgovarate treba samo da progovorite.


Kvalitet zvuka

Fino podesite postavke ekvilajzera i prilagodite postavke strimovanja i povećavanja rezolucije da biste dobili bolji doživljaj slušanja koji odgovara vašem ukusu.


Pogodite pravi zvuk

Pronađite zvuk koji je savršen za vas i za sve što slušate koristeći ekvilajzer, visokokvalitetne Bluetooth postavke i povećavanje kvaliteta zvuka tehnologijom DSEE Extreme.

Otkrijte zvuk koji dopire odsvakuda

Saznajte kako da steknete potpuno nov zvučni doživljaj uz revolucionarni 360 Reality Audio

Uronite u zvuk oko sebe uz 360 Reality Audio

Kao sveobuhvatni muzički doživljaj, 360 Reality Audio omogućava da slušalice Linkbuds S stvore kružno zvučno polje od 360 stepeni, tako da možete da uživate u muzici iz svih pravaca. Samo pokrenite aplikaciju Sony | Headphones Connect i počnite.

Kako da slušate 360 Reality Audio

Počnite da koristite 360 Reality Audio i saznajte kako da strimujete 360 Reality Audio numere na telefonu.

Praktične funkcije​

Saznajte kako funkcionišu glasovni pomoćnik, brzi pristup, senzor nošenja i brzo punjenje.


Glasovni pomoćnik

Saznajte kako da koristite glasovni pomoćnik na slušalicama Linkbuds S. Podjednako je lako kao kad pitate „Hey Google, kakvo je vreme danas?“ da biste znali treba li vam jakna kad izlazite napolje.


Dva ekrana aplikacije Headphones Connect prikazuju kako se otvara postavka za glasovni pomoćnik i kako se bira željeni pomoćnik.
Kako se podešava glasovni pomoćnik

Otvorite aplikaciju Headphones Connect i aktivirajte glasovni pomoćnik preko kartice za sistem. Potom jednostavno izaberite glasovni pomoćnik koji obično koristite (Google, Alexa, Siri) da biste započeli.

Prilagođavanje brzog pristupa

Pristupite omiljenoj muzici i zvučnim slikama – brzo.​

Brz pristup omiljenoj muzici i zvučnim slikama

Brz pristup omogućava konfigurisanje slušalica tako da nastave Spotify reprodukciju ili Endel personalizovane zvučne slike uz dva-tri dodira, a da ne morate da dirate telefon.

U meniju „Sistem“ pronađite postavku „Brzi pristup“. Izaberite ikonu zupčanika da biste prilagodili funkciju Brzi pristup. Npr., dupli dodir i nastavlja se Spotify.

Dodir za Spotify
Senzor nošenja

Momentalna pauza. Momentalna reprodukcija.

Senzor nošenja

Ako morate na trenutak da skinete slušalice, muzika će automatski biti pauzirana. Kada ih ponovo stavite, muzika će nastaviti tamo gde je prekinuta.

senzor nošenja
Brzo punjenje

Slušajte celog dana, napunite za nekoliko minuta.

Brzo punjenje
Brzo punjenje

Žurite? Samo pet minuta brzog punjenja omogućava do 60 minuta reprodukcije i aplikacija Headphones Connect će vas čak obavestiti kad futrola za punjenje padne na manje od 30%.

Pomoć i podrška
Čišćenje slušalica

Saznajte kako da na pravi način brinete o čistoći slušalica Linkbuds S i kako da ih ne oštetite.


Četiri slike prikazuju priključke na svakom umetku za uvo, način čišćenja umetka za uvo, gde se nalaze u futroli i način čišćenja u futroli.
Briga o čistoći slušalica

Kada se spoljašnost slušalica zaprlja, očistite ih mekanom, suvom krpom. Ako su slušalice veoma zaprljane, potopite krpu u razblaženi neutralni deterdžent, dobro je iscedite, a zatim obrišite njome slušalice. Nemojte da koristite rastvarače poput razređivača, benzena ili alkohola, jer oštećuju završni sloj slušalica ili izazivaju druga oštećenja.

Nadogradnje firmvera

Redovno ažurirajte slušalice najnovijim izdanjima firmvera.

Najnovija nadogradnja firmvera

Kada koristite aplikaciju Sony | Headphones Connect, obavestiće vas kada novo ažuriranje bude dostupno za preuzimanje.

Uverite se da na slušalicama imate najnoviju nadogradnju firmvera kako bi se primenile ispravke grešaka i poboljšanja.

nadogradnja firmvera

Uobičajeno postavljana pitanja

Imate li pitanje na koje vam treba odgovor? Najpre proverite ovde i saznajte koja su česta pitanja drugih korisnika slušalica LinkBuds S.

Ilustrovani logotip papira i olovke
Vodič za pomoć

Saznajte sve što treba da znate o slušalicama LinkBuds S.

Ilustrovani logotip osobe koja nosi slušalice
Podrška i novosti

Saznajte najnovije informacije o nadogradnji firmvera, novosti i upozorenja.