Slike – Prenosivi punjač (5.000 mAh)
Slike – Prenosivi punjač (5.000 mAh)
Slike – Prenosivi punjač (5.000 mAh)

Funkcije

Laka prenosivost uz zaobljen i moderan dizajn

Prenosivi CP-V5B je veoma tanak i lagan, te ga možete uzeti, ubaciti u tašnu i ići svuda sa njim. Isto tako, sveden i elegantan dizajn sa zaobljenim uglovima čini ga savršenim dodatkom kolekciji dodatne opreme. 

5.000 mAh Do 1,5 punjenja za pametni telefon 

Ovaj prenosivi punjač može jedan i po put da napuni pametni telefon pre nego što se istroši. Ponesite ga na kampovanje, na dugačke letove ili ga jednostavno koristite kao rezervno napajanje.

Bezbedno punjenje kompanije Sony

Naši prenosivi punjači imaju ekskluzivnu tehnologiju u vidu dizajna otpornog na toplotu, inteligentnog kontrolera napajanja i gel-polimerske baterije, zahvaljujući kojima pružaju bezbedan i pouzdan rad prilikom česte upotrebe.

Saznajte više o Bezbednom punjenju kompanije Sony

Ima funkciju indirektnog punjenja

Povežite prenosivi punjač sa uređajem pomoću kabla da biste i jedan i drugi mogli da punite preko iste utičnice. Na ovaj način se prvo do kraja puni povezani uređaj, nakon čega se energija automatski usmerava na prenosivi punjač kako bi se i on napunio.

Izlaz od 1,5 A za brzo punjenje

Punite pametni telefon istom brzinom kao preko zidnog punjača – čak tri puta brže u odnosu na standardne prenosive punjače.

Odličan ciklus punjenja: 1000 punjenja

Zahvaljujući gel-polimerskoj bateriji, prenosivi punjač CP-V5B možete da napunite čak 1000 puta.

Elegantna mat površina

Ovaj prenosivi punjač ima visokokvalitetni mat završni sloj, koji dodaje notu luksuza vašem stilu, istovremeno omogućavajući udobno držanje, što sprečava slučajno ispuštanje.

Kompatibilnost sa USB uređajima

Punite pametne telefone, kao i tablete, fotoaparate i druge USB uređaje, preko mikro USB kabla koji dobijate u kompletu.

Specifikacije
Budite sigurni da nećete ostati bez napajanja i da ste spremni za pokret sa prenosivim USB punjačem CP-V5B. Ovaj uređaj modernog dizajna sa elegantnom mat površinom i zaobljenih ivica bez problema vam staje u tašnu i pruža do 1,5 punjenja za pametni telefon.
  • Ugrađena litijum-jonska polimerska baterija od 5.000 mAh

  • Može se dopuniti 1000 puta zahvaljujući gel-polimerskoj bateriji

  • Tanak samo 10,3 mm sa ergonomskim i zaobljenim uglovima za lakšu prenosivost

  • Elegantna mat površina

  • Pruža do 1,5 punjenja baterije pametnog telefona

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini