Slike – CP-V3A prenosivi punjač za pametne telefone
Slike – CP-V3A prenosivi punjač za pametne telefone
Slike – CP-V3A prenosivi punjač za pametne telefone

Funkcije

Snažna litijum-polimerska baterija kapaciteta 3000 mAh

Osetite snagu uz punjivu litijum-polimersku bateriju kompanije Sony. Zahvaljujući ukupnom kapacitetu od 3000 mAh, možete jednom potpuno da napunite pametni telefon, a patentirani Hybrid Gel sastav omogućava bateriji da nakon 1000 ciklusa punjenja zadrži 90% originalnog kapaciteta.

Povezivanje uz USB priključak

Obezbedite dodatno napajanje za uređaj. Napajajte bilo šta, od pametnog telefona i prenosive konzole za igre do digitalnih fotoaparata i kamkordera. Jedan USB priključak može da pruža 1,5 A uzastopnog napajanja do 70 minuta – savršeno rešenje za punjenje uređaja u pokretu.

Punite pomoću USB veze ili naponske mreže

Budite sigurni da je CP-V3A uvek napunjen i spreman za punjenje mobilnih uređaja. Povežite ga na računar pomoću priloženog mikro USB kabla ili ga povežite na naponsku mrežu i dopunite pomoću adaptera za naizmeničnu struju (prodaje se odvojeno).

Lako prenošenje uz tanki, lagani dizajn

Prenosivi CP-V3A težak je samo 86 g i dovoljno je mali da u džepu uvek imate rezervni izvor napajanja za hitne slučajeve – možete da ga uzmete, ubacite u torbu i krenete bilo gde. Zahvaljujući tankom, ali izdržljivom aluminijumskom kućištu, svedeni i elegantni dizajn čini ga savršenim dodatkom vašoj kolekciji dodatne opreme za tehniku.

Proverite status punjenja pomoću dva praktična LED indikatora

Pratite punjenje uređaja pomoću korisnih LED indikatora. Zeleni indikator ukazuje na to da ste potpuno napunili povezani uređaj, a narandžasti indikator prikazuje tok punjenja. Narandžasti indikator takođe ukazuje na nivo snage na kojem je punjač trenutno – odlična opcija za proveru pre nego što izađete iz kuće.

Dostupna je čitava paleta živopisnih boja

Uklapajte dodatnu opremu za tehniku po bojama. Ovaj prenosivi punjač dostupan je u čitavom opsegu živopisnih, elegantnih boja, pa možete da odaberete onu koja se uklapa sa vašim stilom. Izbor boje je na vama.

Specifikacije
  • 3000 mAh snage

  • Dostupan je u nekoliko boja

  • Obavljajte pozive i igrajte igre dok se baterija pametnog telefona puni

  • Izlazna snaga 1,5 A za brzo punjenje

Kapacitet baterije
Litijum-jonska polimerska od 3000 mAh
Vreme punjenja u pokretu
Približno 3,5 sata (naizmenična struja) i približno 6 sati (standardni USB priključak)
Trajanje napajanja
60 min.
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini