Slike – Prenosivi USB punjač velikog kapaciteta
Slike – Prenosivi USB punjač velikog kapaciteta

Funkcije

Snažna litijum-polimerska baterija od 20.000 mAh

CP-V20 ima punjivu bateriju kompanije Sony. Ugrađena baterija napravljena od litijum-jonskog polimera ima kapacitet punjenja od 20.000 mAh, što je savršeno za punjenje ne samo pametnih telefona, već i tableta, fotoaparata i drugih uređaja.

Uživajte u najviše osam punjenja u pokretu

Bilo da li želite brzo dopunjavanje ili potpuno punjenje, baterija u punjaču CP-V20 može da napuni pametni telefon do osam puta pre nego što se istroši. Ponesite ga na kampovanje, na dugačke letove ili ga jednostavno koristite kao rezervno napajanje.

Ukupni izlaz od 3,0 A uz dva priključka za brzo punjenje

Napunite pametni telefon čak tri puta brže nego kada koristite standardne punjače, kao kada biste ga punili direktno preko utičnice.

Istovremeno punite 2 uređaja

Dva USB priključka omogućavaju istovremeno punjenje dva uređaja.

Ugrađene bezbednosne funkcije

Zaštita od prejake struje, zaštita od kratkog spoja i funkcije za nadgledanje temperature – sve u okviru uređaja.

Odličan ciklus punjenja

Zahvaljujući tehnologiji „Hybrid Gel“, CP-V20 ima odličnu izdržljivost pošto zadržava više od 90% kapaciteta nakon 1000 punjenja.

Kompatibilnost sa USB uređajima

Ovaj prenosivi punjač je višenamenski. Idealan je za punjenje pametnih telefona jer se uz njega dobija mikro USB kabl, a pošto je velikog kapaciteta, možete da punite i tablete, fotoaparate, prenosive zvučnike i druge USB uređaje.

Specifikacije
Zahvaljujući prenosivom punjaču CP-V20, možete da punite pametne telefone, tablete i mobilne uređaje da biste uvek ostali povezani dok ste u pokretu. Kompaktni dizajn omogućava veoma lako nošenje u torbi i najviše osam punjenja baterije pametnog telefona. Tu je i mogućnost istovremenog punjenja dva USB uređaja preko dva USB priključka.
  • Ugrađena litijum-jonska polimerska baterija od 20.000 mAh

  • 1000 dopunjavanja zahvaljujući tehnologiji hibridnog gela kompanije Sony

  • Ukupni izlaz od 3,0 A uz dva priključka za brzo punjenje uređaja

  • Istovremeno punite 2 uređaja

  • Pruža najviše osam punjenja baterije pametnog telefona

Kapacitet baterije
3,7 V i 20.000 mAh

Šta je u pakovanju

A-B kabl dužine 20 cm

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini