USB DAC POJAČALO ZA SLUŠALICE

Pune specifikacije i funkcije

PHA-1A

Veličina i težina

Dimenzije (ŠxVxD)
Približno 62 x 18,5 x 109 mm
Težina
Približno 145 g

Opšte funkcije

Impendancija (Ohm)
8–600 Ω
Frekventni odziv
10–100 kHz
Kontrola jačine zvuka
Rotirajuće
Vreme korišćenja
Približno 6 sati
Vreme punjenja
Približno 3,5 sata

Sadržaj pakovanja

Dodatna oprema
Digitalni kabl za Walkman®, digitalni kabl za Xperia™ uređaje; Silikonski pojas, folija

Funkcije

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

HD zvuk za beskompromisan audio doživljaj 

Doživite digitalnu muziku u najboljem svetlu uz HD zvuk. Time što muziku snima uz bolji kvalitet nego kod CD-a, čime se povećava broj audio semplova u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki sempl, HD zvuk pruža beskompromisnu reprodukciju muzike. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za zaista emotivan doživljaj.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

Superioran zvuk uz namensko USB DAC pojačalo

Uz namensko USB DAC pojačalo između slušalica i kompatibilnog računara, pametnog telefona ili Walkman® plejera, uživaćete u prenosu HD zvuka višeg kvaliteta. Pojačalo preuzima zadatak obrade i konvertovanja digitalnih podataka od prenosivog uređaja, a zatim pojačava zvuk pomoću sopstvenog ugrađenog pojačala.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

PCM podrška za čist kvalitet

Približite se originalnom izvoru. Uz podršku za količinu podataka koja je približno 6,5 puta veća nego kod CD-a (44,1 kHz/16-bitno), PCM (Pulse Code Modulation) ima podršku do 192 kHz/24-bitno za brzinu uzorkovanja i dubinu bitova koji omogućavaju reprodukciju talasnih karakteristika izuzetno približnih originalnom analognom talasu. Pored toga što pruža jasnu reprodukciju visokih frekvencija, PCM takođe omogućava izuzetno verno izražavanje finih nijansi i rezonantnosti.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

Širok frekventni odziv za izuzetno jasnu harmoniju

Široki frekventni opseg (od 10 Hz do 100 kHz) napravljen je za današnji široki asortiman muzičkih stilova. Na kraju od 100 kHz možete da uživate u vokalnim melodijama, kao i u prefinjenoj harmoniji i tonalitetu zvuka uz izvanrednu jasnoću. Takođe ćete moći da osetite zvuk koji prevazilazi ograničenja sluha. Ovo je naročito relevantno sa HD zvukom koji, za razliku od CD i mp3 muzike, podržava visoke frekvencije do 100 kHz za realističniji i emotivniji zvuk.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

Namenski digitalno-analogni konvertor (DAC) visokog kvaliteta

Svaki audio uređaj zahteva digitalno-analognu konverziju radi konvertovanja digitalnih podataka (poput muzičkih datoteka) u analogni signal (koji se isporučuje slušalicama ili zvučnicima). Međutim, nisu svi digitalno-analogni konvetori isti. Mnogi prenosivi uređaji imaju digitalno-analogne konvertore izabrane na osnovu toga da li staju u određeni prostor i drugih ograničenja, ali PHA-1A je namenski uređaj koji se sastoji od digitalno-analognog konvertora visokih performansi i pojačala čija je jedina svrha obrada zvuka. Zbog toga, slušanje pomoću uređaja PHA-1A daje doživljaj zvuka koji značajno prevazilazi doživljaj slušanja putem ugrađenog digitalno-analognog konvertora u pametnom telefonu, iPhone/iPod uređaju ili računaru.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

Komponente visokog kvaliteta za čist zvuk

Digitalni izvor se konvertuje u čisti, veoma kvalitetni zvuk koji može da se čuje pomoću digitalno-analognog konvertora sa podrškom za 192 kHz/24-bitno (WM8790), pojačala sa niskim nivoom izobličenja i šuma (LME49860), pojačala za slušalice velike snage i visokog stepena vernosti (TPA6120) i OCL pojačala uz dva metoda napajanja.

Slika – USB DAC pojačalo za slušalice

Prenosivi, lagani i izdržljivi dizajn

Iako malo i lagano (150 g), PHA-1A ima robusno aluminijumsko kućište koje ga štiti od svakodnevnih udaraca i potresa. Zaobljene ivice olakšavaju držanje dok ste u pokretu. Isporučuje se sa silikonskom trakom za udobno nošenje sa Walkman®, Xperia™ ili iPhone uređajem.