Povezivanje slika i mašte

One Mount pruža vrhunsku Sony tehnologiju snimanja putem E-mount platforme, koja lako spaja pun format sa formatom APS-C, fotografije i video zapise, kao i amatere i profesionalce, putem raznolike ponude kućišta i objektiva fotoaparata koji omogućavaju neograničen kreativni potencijal.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

One Mount. Jednostavno povezivanje uz E-mount.

Budući da je kompaktan i lagan, E-mount povezuje format APS-C sa punim formatom, Alpha fotoaparate bez ogledala sa profesionalnim kamkorderima, kao i opremu osnovnog sa opremom vrhunskog nivoa. Koristite objektive punog formata na kućištima formata APS-C i čak montirajte E-mount objektive na profesionalne kamkordere.

E-mount. Oslobodite snagu u sebi.
Slika: Integrisani dizajn koji je spreman za budućnost
Integrisani dizajn koji je spreman za budućnost

Naš sveobuhvatan pristup dizajnu koristi algoritme uređaja radi brzog i preciznog automatskog fokusiranja, bržeg snimanja, stabilizacije slike itd. Pored toga, potpuno optički dizajn u kombinaciji sa uređajima izuzetno visoke rezolucije pruža izuzetnu oštrinu od ugla do ugla.

Idealan je za fotografije i video zapise

Snimanje filmova uvek je bilo integralni deo dizajna objektiva za E-priključke. S našim fotoaparatima, naprednim algoritmima za AF i aktuatorima omogućavaju pouzdan, gladak fokus. Izazovi fokusiranja, npr. fluktuacije rakursa (disanje) i osni pomaci, eliminišu se, a upravljanje blendom bez škljocaja omogućuje rad potreban za snimanje filmova.

Slika: Idealan je za fotografije i video zapise
Neograničene mogućnosti

E-mount i fotografima i videografima pruža nebrojeno mnogo mogućnosti izraza. Slobodno se prebacujte sa formata APS-C na pun format, snimajte objave za vlog pomoću objektiva za snimke ili montirajte supertelefoto objektive na kamkordere ako snimate dokumentarne filmove o prirodi.

Pravite šta god poželite uz One Mount
Slika Alpha fotoaparata bez ogledala
Alpha fotoaparati bez ogledala
Slika Alpha E-mount objektiva
Alpha E-mount objektivi
Slika profesionalnih kamkordera
Profesionalni kamkorderi
Tehnologija koju koristi One Mount
Iskusite svetove mašte