Pametniji doživljaj uz Android TV

Brzo i lako istražujte omiljene aplikacije, i to samo govorom, bez potrebe da čekate.

Preko 5000 aplikacija – više od drugih TV-a

Saznajte više u prodavnici Google Play

Vrhunski Netflix doživljaj

Preporučuje Netflix
Naše Android televizore preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama. Televizori koje preporučuje Netflix omogućavaju vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster i kontrolu glasom.

Netflix Calibrated Mode
Studijski kvalitet uz Netflix Calibrated Mode

Ovaj režim je posebno razvijen za uživanje u originalnom Netflix sadržaju i za reprodukciju istog kvaliteta slike na televizoru kao na studijskom masteru za procenu. Uz Netflix Calibrated Mode, verno se čuvaju vizija i namera autora.

Dolby Vision i Dolby Atmos
Uživajte u potpunom Dolby doživljaju

Odabrani Android televizori kompatibilni su sa tehnologijama Dolby Vision® i Dolby Atmos® i pružaju vam zaista imerzivan doživljaj gledanja i zvuk svuda oko vas.

Jednostavno upravljanje za više uređaja uz pametni daljinski upravljač
Jednostavno upravljanje uz Smart Remote

STB i druge uređaje povežite sa OLED pametnim televizorom putem HDMI veze i sve ih kontrolišite pomoću jednog pametnog upravljača. Tanji, zaokruženiji dizajn s ugrađenim mikrofonom za glasovnu kontrolu i unapređenim rasporedom dugmadi olakšava upotrebu.

Funkcioniše uz Apple AirPlay/Apple HomeKit

Uz Apple AirPlay strimujete video i zvuk na televizor direktno sa iPhone ili iPad uređaja ili Mac računara. Gledajte filmove i emisije iz aplikacije Apple TV, omiljenih aplikacija, pa i iz pregledača Safari. Delite fotografije sa svima u sobi.

Funkcioniše uz Apple AirPlay/Apple
Šaljite sadržaj na veći i bolji ekran uz Chromecast built-in

Chromecast vam omogućava da sa mobilnog uređaja na televizor prenosite omiljene video zapise, igre i aplikacije u punom kvalitetu. Dovoljno je da samo jedanput dodirnete dugme za prenos na ekranu Android ili iOS uređaja da biste stvari koje volite prebacili u veliki format. Prenesite sadržaj, a zatim nastavite sa pregledanjem na telefonu ili tabletu.

Logotip tehnologije „Chromecast built-in“