PODSTAKNITE RADOZNALOST

Neograničena zabava

Otkrijte igre i fotografije, muziku i filmove, Internet i aplikacije. Uz Android TV™ kompanije Sony spremni ste da otvorite vrata potpuno novih svetova zabave. 

Opustite se i koristite glas

Nema više unosa teksta. Glasovna pretraga vam omogućava da koristeći samo svoj glas lako pronađete odličan sadržaj i ponude. Otkrijte sve svoje omiljene sadržaje različitih dobavljača, uključujući Netflix, Hulu, Google Play Movies & TV, YouTube™ i Spotify®.

Vaš novi pametni život

Šaljite sadržaje na veći i bolji ekran uz Chromecast built-in

Ugrađeni Chromecast vam omogućava da sa mobilnog uređaja na televizor prenosite omiljene video zapise, igre i aplikacije u punom kvalitetu. Dovoljno je da samo jedanput dodirnete dugme za prenos na ekranu Android ili iOS uređaja da biste stvari koje volite prebacili u veliki format. Prenesite sadržaj, a zatim nastavite sa pregledanjem na telefonu ili tabletu.

  • Režim kalibrisano za Netflix
  • Preporučuje Netflix
  • Netflix taster
  • Besplatna probna verzija

Neograničena zabava

Omiljene aplikacije, na televizoru

Sve je na jednom mestu (najnoviji filmovi na mreži, igre, muzika i TV) i na dohvat ruke. Uživajte u ogromnom asortimanu zabavnog sadržaja na potpuno novi način.

Radi uz Apple AirPlay / Apple HomeKit

Uz Apple AirPlay možete da strimujete video i zvuk na televizor direktno sa iPhone, iPad uređaja ili Mac računara. Gledajte filmove i emisije sa usluge iTunes, omiljenih aplikacija ili čak pregledača Safari. Delite fotografije sa svima u sobi.

Radi uz Apple AirPlay / Apple HomeKit