Zabava koju volite. Uz pomoć kompanije Google.

Više od 700.000 filmova i epizoda TV serija na jednom mestu. Google TV objedinjuje vaše omiljene sadržaje iz svih aplikacija i pretplata i organizuje ih za vas. Pronađite određeni naslov izgovaranjem. Možete i pretražiti preporuke tako što ćete reći npr. „pokaži mi avanturističke TV serije”."

Preko 5000 aplikacija – više od drugih TV-a

Saznajte više u prodavnici Google Play

Filmovi i serije odabrani posebno za vas

Otkrijte nove filmove i serije uz predloge zasnovane na onome šta ste pogledali i šta vas zanima. Čak možete s telefona da dodate stavke na listu za gledanje da bi preporuke uvek bile ažurirane.

Vrhunski Netflix doživljaj

Preporučuje Netflix
Naše pametne televizore preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama. Televizori koje preporučuje Netflix omogućavaju vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster i kontrolu glasom.

Netflix Calibrated Mode
Studijski kvalitet uz Netflix Calibrated Mode

Ovaj režim je posebno razvijen za uživanje u originalnom Netflix sadržaju i za reprodukciju istog kvaliteta slike na televizoru kao na studijskom masteru za procenu. Uz Netflix Calibrated Mode, verno se čuvaju vizija i namera autora.

Dolby Vision i Dolby Atmos
Uživajte u potpunom Dolby doživljaju

Odabrani pametni televizori kompatibilni su sa tehnologijama Dolby Vision® i Dolby Atmos® i pružaju vam prožimajući doživljaj gledanja i zvuk koji dopire iz svih smerova.

Pametni daljinski bežično se povezuje s konzolom PS4, Blu-ray plejerom, TV-om, set top box uređajem i zvučnikom.
Svim uređajima upravljajte jednim daljinskim upravljačem

Našim pametnim daljinskim upravljačem možete upravljati svim pametnim uređajima. Zahvaljujući pristupu uslugama za video zapise na zahtev pritiskom na jedno dugme TV serije i filmovi biće u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi.

Povećajte omiljene sadržaje s pametnog telefona

Brzo i jednostavno na velikom ekranu uživajte u omiljenim video zapisima, fotografijama, igrama i drugim sadržajima s uređaja sa sistemom iOS.

Dva pametna telefona prenose sliku mačke i čoveka u kajaku na televizor kompanije Sony koristeći Apple AirPlay i Chromecast
Slika Android TV-a s raznim sadržajem na ekranu, uz slike žene koja kontroliše televizor glasom i nekoga ko gleda sadržaj sa pametnog telefona na televizoru
Uživajte u pametnijoj zabavi

Otkrijte više od 400.000 filmova i serija na jednom mestu. Upravljajte televizorom pomoću glasa i jednostavno gledajte sadržaj s pametnog telefona na televizoru.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.