Zabava koju volite. Uz pomoć kompanije Google.

Preko 700.000 filmova i epizoda TV serija, i televizija uživo, na jednom mestu.1 Google TV objedinjuje i organizuje vaše omiljene sadržaje iz aplikacija i pretplata. Pretraga je laka – samo pitajte Google. Samo kažite „Hey Google, pronađi akcione filmove“ da biste pretražili omiljene aplikacije.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Filmovi i serije odabrani posebno za vas

Otkrijte nove filmove i serije uz predloge zasnovane na onome šta ste pogledali i šta vas zanima. Čak možete s telefona da dodate stavke na listu za gledanje da bi preporuke uvek bile ažurirane.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Preko 10 000 aplikacija i igara na televizoru

Prikaz izbliza žene koja drži daljinski upravljač i glasom upravlja televizorom.
Izgovorite šta želite da vidite

Glasovnom pretragom nađite omiljeni sadržaj. Izgovorite naslov ili recimo „find action movies“ (Pronađi akcione filmove) i pređite pravo na seriju ili film. Pritisnite dugme za glas na daljinskom da biste počeli.

Dnevna soba s prikazanim pametnim uređajima: svetlo, robotski usisivač, bezbednosna kamera i pametno zaključavanje
Upravljate pametnim domom pri čemu pomaže Google

Glasom stvorite savršeno okruženje za gledanje. Upravljajte pametnim kućnim uređajima u celom domu. Prilagodite temperaturu prostorije i osvetljenje, pogledajte ko je na ulaznim vratima i još mnogo toga.

Povežite se sa sistemom Alexa

Povežite uređaje na kojima je omogućena Alexa za savršenu kontrolu televizora BRAVIA bez upotrebe ruku. Pomoću usluge Alexa možete da uključite televizor, menjate kanale, kontrolišete jačinu zvuka i još mnogo toga.

Prizor dnevne sobe na kom se vidi televizor na zidu i uređaj sa uslugom Alexa pored njega
Dnevna soba sa prikazanim televizorom i rukom koja drži pametni telefon. Na oba ekrana je prikazana ista slika vožnje kajaka
Chromecast built-in™

Strimovanje s uređaja. Jednostavno emitujte filmove, serije, fotografije i druge sadržaje s mobilnog telefona direktno na TV.

Ekran prikazuje „Za čitavo čovečanstvo“ na Apple TV-u sa pametnim telefonom u prvom planu
Kompatibilan uz Apple AirPlay

Lako strimujte na televizor sa uređaja iPhone, iPad ili Mac. Gledajte filmove iz aplikacija ili pregledača Safari. Delite fotografije sa prijateljima u prostoriji.

Koristite samo glas i zamolite Siri da upravlja televizorom

Uz Apple Home možete jednostavno i bezbedno da upravljate Sony televizorom pomoću aplikacije Home i pomoćnika Siri na Apple uređaju koristeći tehnologiju HomeKit. Podesite televizor u nekoliko jednostavnih koraka i upravljajte jednim dodirom, odnosno tako što ćete da zamolite Siri.

BRAVIA TV sa pametnim telefonom u prednjem planu, a oba uređaja prikazuju isti fitnes trening
BRAVIA podržava Apple Fitness+

Uz Apple AirPlay možete da strimujete Apple Fitness+ i vidite pokazatelje na ekranu, poput tajmera i uputstva za trening na BRAVIA televizoru. Ukoliko imate Apple Watch možete da prikažete i lične pokazatelje, poput pulsa i utrošenih kalorija.

Otvorite mogućnosti za nove doživljaje uz BRAVIA CAM, sa zvukom i svetlinom optimizovanim za vas

Povežite Sony BRAVIA CAM sa BRAVIA XR TV-om i otkrijte nove načine uživanja u televizoru. BRAVIA CAM prepoznaje gde se nalazite u prostoriji i koliko ste udaljeni od televizora, na osnovu čega prilagođava postavke zvuka i slike. Uz režim za uštedu energije čak može automatski zatamniti ekrana kada ne gledate.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Slika na kojoj se prikazuju dve slike deteta ispred TV-a BRAVIA. Jedno je dete preblizu i aktivira upozorenje o blizini.
Upozorenje o razdaljini

Upozorenje o razdaljini vam omogućava da podesite odgovarajuću udaljenost gledanja za dete i upozorava vas ako se ono previše približi televizoru. 

Muškarac koristi upravljanje pokretima ispred TV-a u dnevnoj sobi
Upravljanje pokretima

Kontrola pokretom vam omogućava da menjate kanale, prilagođavate jačinu zvuka i drugo pomoću jednostavnih pokreta i bez potrebe za daljinskim upravljačem.

Video razgovor s prijateljima i porodicom na velikom ekranu

Komunicirajte s prijateljima i porodicom na velikom ekranu. Uparite TV i BRAVIA CAM da biste se bolje zabavili.

Slika para u dnevnoj sobi koji maše prijatelju tokom video razgovora
Slika daljinskog upravljača sa pozadinskim osvetljenjem u dnevnom i noćnom okruženju
Ravan i jednostavan.
Daljinski sa pozadinskim osvetljenjem.

Kompaktnog dizajna u aluminijumu, naš vrhunski daljinski upravljač se lako koristi zahvaljujući pojednostavljenoj dugmadi i pozadinskom osvetljenju koje vam omogućava da sve jasno vidite, čak i u mraku.

Pogled odozgo na dnevnu sobu s daljinskim upravljačem sa strane, istaknut krugovima.
Nikad ne gubite daljinske upravljače

Jednostavno recite „OK Google, find my remote“ (OK Google, nađi mi daljinski) ili pritisnite dugme sa bočne strane televizora. Daljinski upravljač će da zvoni i emituje svetlosni signal kako biste brzo mogli da ga locirate

Slika brisanja daljinskog upravljača
Lako se briše i uvek ostaje čist

Pozdravite se sa prljavštinom i prašinom. Naš daljinski upravljač se lako briše i održava čistim jer ima ravnu površinu, nižu dugmad i posebni premaz od poliuretana. Sva dugmad je posebno premazana antibakterijskim materijalom.

Slika koja prikazuje kako se svi povezani uređaji mogu kontrolisati pomoću jednog pametnog daljinskog upravljača
Svim uređajima upravljajte jednim daljinskim upravljačem

Jednostavno kao dodir. Pametnim daljinskim upravljačem upravljajte svim povezanim uređajima. Zahvaljujući pristupu uslugama za video zapise na zahtev pritiskom na jedno dugme serije i filmovi biće u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi.