Zabava koju volite. Uz pomoć kompanije Google.

Više od 700 000 filmova i TV serija na jednom mestu. Google TV objedinjuje vaše omiljene sadržaje iz svih aplikacija i pretplata i organizuje ih za vas. Pronađite naslov tako da ga izgovorite. Ili potražite neki širi pojam radi preporuka.

Filmovi i serije odabrani posebno za vas

Otkrijte nove filmove i serije uz predloge zasnovane na onome šta ste pogledali i šta vas zanima. Čak možete s telefona da dodate stavke na listu za gledanje da bi preporuke uvek bile ažurirane.

Google Play donosi 7000+ aplikacija i igara na TV

Nađite više u prodavnici Google Play.

Vrhunski Netflix doživljaj

Preporučuje Netflix
Naše pametne televizore preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama. Televizori koje preporučuje Netflix omogućavaju vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster i kontrolu glasom.

Netflix Calibrated Mode
Studijski kvalitet uz Netflix Calibrated Mode

Ovaj režim je posebno razvijen za uživanje u originalnom Netflix sadržaju i za reprodukciju istog kvaliteta slike na televizoru kao na studijskom masteru za procenu. Uz Netflix Calibrated Mode, verno se čuvaju vizija i namera autora.

Dolby Vision i Dolby Atmos
Uživajte u potpunom Dolby doživljaju

Odabrani pametni televizori kompatibilni su sa tehnologijama Dolby Vision® i Dolby Atmos® i pružaju vam prožimajući doživljaj gledanja i zvuk koji dopire iz svih smerova.

Pametni daljinski bežično se povezuje s konzolom PS4, Blu-ray plejerom, TV-om, set top box uređajem i zvučnikom.
Svim uređajima upravljajte jednim daljinskim upravljačem

Našim pametnim daljinskim upravljačem možete upravljati svim pametnim uređajima. Zahvaljujući pristupu uslugama za video zapise na zahtev pritiskom na jedno dugme TV serije i filmovi biće u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi.

Strimovanje s uređaja

Jednostavno emitujte filmove, serije, fotografije i druge sadržaje s mobilnog telefona direktno na TV. 

Osoba drži pametni telefon sa slikom kanuista koja se emituje na TV-u iznad drvenog ormarića
Slika koja u prednjem planu prikazuje iPhone koji strimuje Za čitavo čovečanstvo na TV uz Apple AirPlay s prikazom astronauta
Funkcioniše uz Apple AirPlay

Uz Apple AirPlay možete da strimujete video i zvuk na TV direktno s uređaja iPhone, iPad ili Mac. Gledajte filmove i serije iz aplikacije Apple TV, drugih omiljenih aplikacija ili pregledača Safari. Podelite fotografije sa svima u prostoriji.

Funkcioniše uz Apple HomeKit

Tehnologija Apple HomeKit pruža lak i bezbedan način za kontrolu televizora kompanije Sony pomoću aplikacije Apple Home i usluge Siri na iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod ili Mac uređaju. Podesite televizor pomoću aplikacije Home u samo nekoliko jednostavnih koraka i kontrolišite ga dodirom ili tako što ćete to zatražiti od Siri u bilo kom trenutku.

Slike snimka Android TV-a, žene koja koristi glasovnu pretragu za kontrolu TV-a glasom i emituje sadržaj pametnog telefona na TV-u uz Chromecast
Uživajte u pametnijoj zabavi

Pojednostavite zabavu uz Android TV. Otkrijte 400.000+ filmova i serija odjednom. Koristite glas i pitajte Google da kontroliše TV. Emitujte fotografije, video zapise i muziku sa uređaja na TV uz ugrađeni Chromecast.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.