Pređi na sadržaj

PODSTAKNITE RADOZNALOST

Neograničena zabava

Otkrijte igre i fotografije, muziku i filmove, Internet i aplikacije. Uz Android TV™ kompanije Sony spremni ste da otvorite vrata potpuno novih svetova zabave. 

Opustite se i koristite glas

Nema više unosa teksta. Glasovna pretraga vam omogućava da koristeći samo svoj glas lako pronađete odličan sadržaj i ponude. Otkrijte sve svoje omiljene sadržaje različitih dobavljača, uključujući Netflix, Hulu, Google Play Movies & TV, YouTube™ i Spotify®.

Sve pronađite brže

Toliko sadržaja koji lako možete da istražujete

Za tren oka pregledajte najnovije komplete, visokooktanske akcione filmove i komične emisije. Traka sadržaja na televizorima kompanije Sony omogućava vam da lakše pronađete željenu zabavu.

  • Pregled trake sadržaja
  • YouTube™
  • Netflix

Vaš novi pametni život

Šaljite sadržaje na veći i bolji ekran uz Chromecast built-in

Chromecast vam omogućava da sa mobilnog uređaja na televizor prenosite omiljene video zapise, igre i aplikacije u punom kvalitetu. Dovoljno je da samo jedanput dodirnete dugme za prenos na ekranu Android ili iOS uređaja da biste stvari koje volite prebacili u veliki format. Prenesite sadržaj, a zatim nastavite sa pregledanjem na telefonu ili tabletu.

  • Odabrao Netflix
  • Netflix u rezoluciji 4K HDR
  • Netflix taster
  • Besplatna probna verzija

Neograničena zabava

Omiljene aplikacije, na televizoru

Sve je na jednom mestu (najnoviji filmovi na mreži, igre, muzika i TV) i na dohvat ruke. Uživajte u ogromnom asortimanu zabavnog sadržaja na potpuno novi način.

Više aplikacija. Više igara. Više zabave.

Lako povećajte kapacitet čvrstog diska pomoću USB veze da biste napravili mesta za više sjajnih aplikacija i igara.

Pametni televizor povezan sa spoljnim čvrstim diskom putem USB veze.

Napravljeno za igranje

Pripremite se za unapređeni doživljaj. Na najbolji način uživajte u igrama uz televizore kompanije Sony napravljene za igranje.

Više se igrajte

Istražite kompatibilne uređaje za doživljaj igranja

Birajte iz našeg asortimana specijalno odabranih kontrolera za vrhunski doživljaj igranja na velikom ekranu ili uživajte u lakoj, intuitivnoj navigaciji na televizoru i u drugim sadržajima pomoću tastature.

Logitech tastatura

Logitech tastatura