Pređi na sadržaj

PODSTAKNITE RADOZNALOST

Neograničena zabava

Otkrijte igre i fotografije, muziku i filmove, Internet i aplikacije. Uz Android TV™ kompanije Sony spremni ste da otvorite vrata potpuno novih svetova zabave. 

Istražite Android TV

Sve pronađite brže

Toliko sadržaja koji lako možete da istražujete

Za tren počnite da gledate najnovije komplete, visokooktanske akcione filmove i komične emisije. Nova traka sadržaja na televizorima kompanije Sony omogućava vam da lakše pronađete zabavu koju tražite. 

  • Pregled trake sadržaja
  • YouTube
  • Netflix

Vaš novi pametni život

Šaljite na veći i bolji ekran uz Google Cast™

Google Cast™ vam omogućava da prenosite omiljene video zapise, igre i aplikacije sa mobilnog uređaja i da ih prikazujete u punom kvalitetu na televizoru. Samo jedanput dodirnite dugme za prenos na ekranu Android ili iOS uređaja da biste sadržaj koji volite prebacili u veliki format. Pokrenite prenos sadržaja, a zatim nastavite da pregledate na telefonu ili tablet računaru.

  • Odabrao Netflix
  • Netflix u rezoluciji 4K HDR
  • Netflix taster
  • Besplatna probna verzija

Neograničena zabava

Omiljene aplikacije, na televizoru

Sve je na jednom mestu (najnoviji filmovi na mreži, igre, muzika i TV) i na dohvat ruke. Uživajte u ogromnom asortimanu zabavnog sadržaja na potpuno novi način.

Više aplikacija. Više igara. Više zabave.

Lako povećajte kapacitet čvrstog diska pomoću USB veze da biste napravili mesta za više sjajnih aplikacija i igara.

Pametni televizor povezan sa spoljnim čvrstim diskom putem USB veze.

Napravljeno za igranje

Pripremite se za unapređeni doživljaj. Na najbolji način uživajte u igrama uz televizore kompanije Sony napravljene za igranje.

Više se igrajte

Istražite kompatibilne uređaje za doživljaj igranja

Birajte iz našeg asortimana specijalno odabranih kontrolera za vrhunski doživljaj igranja na velikom ekranu ili uživajte u lakoj, intuitivnoj navigaciji na televizoru i u drugim sadržajima pomoću tastature.

Logitech tastatura

Logitech tastatura