Istražite potpuno autentičan svet

Približite se realnosti uz OLED kompanije Sony

Uz preko osam miliona pojedinačno kontrolisanih OLED piksela sa sopstvenim osvetljenjem, videćete pravu crnu boju, neverovatan kontrast i uverljive boje. Ovo je očaravajući doživljaj bez premca.

Čista crna, savršena slika 

OLED pikseli su međusobno nezavisni i mogu se u potpunosti isključiti kako bi prikazali apsolutnu crnu. Ovaj nivo vrhunskog kontrasta otkriva sve detalje, dubinu, teksture i boju kako bi se dobio prikaz koji je zapanjujuće realističan. 

OLED ekran kompanije Sony
OLED
Konvencionalni ekran
KONVENCIONALNO

Življe boje uz veran prikaz crne

Boje vidimo različito u zavisnosti od onoga što se nalazi oko njih. Deluju zaista živopisno samo ako se oko njih nalazi verno prikazana crna boja. 

Milioni pojedinačno kontrolisanih OLED piksela

Ovaj ekran se sastoji od više miliona OLED piksela sa samostalnim osvetljenjem koji se mogu pojedinačno aktivirati kako bi reprodukovali zaista realistične slike. Pošto se svaki piksel pojedinačno osvetljava, videćete preciznije detalje, boje i senke u svakoj sceni.

Sony OLED televizor sa slikom planinskog prizora

Sony OLED pouzdanost

Naši OLED televizori dizajnirani su za sprečavanje gubitka boje. Jedinstveni procesori kompanije Sony otkrivaju da li postoji statička slika na ekranu i pomeraju piksel radi sprečavanja gubitka boje ili zamrzavanja slike.

Nema zamućenosti, samo savršeno oštrih scena

Nema zamućenosti čak ni u izuzetno dinamičnim scenama – sve ćete videti savršeno oštro. Svaki isključeni piksel može zasijati za delić sekunde. 

Zamućenost na konvencionalnom ekranu
Slike bez zamućenosti
OLED
Konvencionalno
  • OLED
  • Konvencionalno

Odlična slika iz svakog ugla

Videćete slike koje su svetle i oštre iz svakog ugla. Okupite celu porodicu da biste na ovom ekranu uživali u sadržajima koje će svi moći odlično da vide nezavisno od ugla gledanja.