Slike čistih crnih tonova. Divno uklopljen zvuk. To je Sony OLED.

Na OLED TV-u ćete gledati sjajne slike sa čistim crnim tonovima i živim bojama. Sony OLED pravi korak dalje uz fine detalje koje oživljava naša jedinstvena tehnologija za kvalitet slike, imerzivan zvuk koji prati radnju i minimalistički dizajn. 

Čisti crni tonovi ističu dubinu scena 

Milioni piksela sa sopstvenim osvetljenjem pojedinačno se kontrolišu na OLED ekranu. Svaki piksel može da se aktivira ili sasvim isključi, pa je razlika između svetla i tame znatno unapređena uz neverovatno duboke crne nijanse i blistave svetle nijanse. Videćete preciznije detalje, dubinu i teksture u tamnim scenama.

Boju i kontrast podesio je Sony radi postizanja izuzetne dubine i realističnosti

Pošto XR OLED Contrast Pro koristi analizu ljudske perspektive na BRAVIA XR™ OLED televizorima, boja i kontrast se povećavaju u svetlim oblastima, tako da možete da uživate u izuzetnim nivoima čisto crnog kontrasta i osvetljenosti istaknutih delova, što do sada jednostavno nije bilo moguće. Gledajte slike pune realistične dubine između objekta i pozadine. Detalji su oštro definisani, čak i u oblastima tamnih senki ili odsjaja. Naš Cognitive Processor XR™ dodatno poboljšava slike koristeći kognitivnu inteligenciju da bi stvorio slike koje se podudaraju s načinom na koji naše oči vide svet.

Detalj papagaja na LCD ekranu sa osvetljenjem s ivica
LCD sa osvetljenjem s ivica
Detalj papagaja na standardnom OLED ekranu
Standardni OLED
Detalj papagaja na OLED ekranu kompanije Sony sa tehnologijom Pixel Contrast Booster
OLED kompanije Sony uz XR OLED Contrast Pro
Slika dinosaurusa koja prikazuje kako tehnologija Acoustic Surface Audio reprodukuje zvuk sa pravog mesta u sceni
Zvučnik u ekranu, zvuk kao u bioskopu 

Zahvaljujući tehnologiji Acoustic Surface Audio, zvuk dolazi direktno sa ekrana OLED televizora kompanije Sony i precizno povezuje ono što čujete i ono što vidite, što doživljaj gledanja čini mnogo imerzivnijim. Slušajte zvuk sa pravog mesta. 

Scena iz dnevne sobe koja prikazuje efekat okružujućeg zvuka uz XR Surround
Zvuk zabavnih sadržaja poboljšan je na 3D okružujući zvuk

Uz BRAVIA XR, sve što gledate ima pravi okružujući zvuk. XR Surround povećanje rezolucije stvara okružujući zvuk sa strane i vertikalno, pa možete da doživite 3D zvuk bez potrebe za zvučnicima koji se ugrađuju u plafon ili emituju zvuk nagore.