Slike čistih crnih tonova. Divno uklopljen zvuk. To je Sony OLED.

Na OLED TV-u ćete gledati sjajne slike sa čistim crnim tonovima i živim bojama. Sony OLED pravi korak dalje uz fine detalje koje oživljava naša jedinstvena tehnologija za kvalitet slike, imerzivan zvuk koji prati radnju i minimalistički dizajn. 

Čisti crni tonovi ističu dubinu scena 

Milioni piksela sa sopstvenim osvetljenjem pojedinačno se kontrolišu na OLED ekranu. Svaki piksel može da se aktivira ili sasvim isključi, pa je razlika između svetla i tame znatno unapređena uz neverovatno duboke crne nijanse i blistave svetle nijanse. Videćete preciznije detalje, dubinu i teksture u tamnim scenama.

Boju i kontrast podesio je Sony radi postizanja izuzetne dubine i realističnosti

Sony je fino podesio OLED pomoću jedinstvenih tehnologija da biste imali zaista imerzivan, uzbudljiv i nezaboravan doživljaj. Pixel Contrast Booster poboljšava boju i kontrast u svetlim oblastima, pa možete da uživate u scenama punim realističnih nijansi i tonova, većoj dubini, finoj teksturi i čistom kontrastu crnih tonova koje može da prikaže samo OLED. Naš moćni X1 procesor dodatno unapređuje slike koristeći napredne algoritme za smanjenje šuma i optimizaciju boje, kontrasta i jasnoće.

Detalj papagaja na LCD ekranu sa osvetljenjem s ivica
LCD sa osvetljenjem s ivica
Detalj papagaja na standardnom OLED ekranu
Standardni OLED
Detalj papagaja na OLED ekranu kompanije Sony sa tehnologijom Pixel Contrast Booster
OLED kompanije Sony i Pixel Contrast Booster
Zvučnik u ekranu, zvuk kao u bioskopu 

Zvuk dolazi direktno sa ekrana OLED televizora kompanije Sony i precizno povezuje ono što čujete i ono što vidite, što doživljaj gledanja čini mnogo imerzivnijim. Slušajte zvuk sa pravog mesta. 

Minimalistički dizajn sa jednom pločom
Jedinstven dizajn za imerzivan doživljaj 

OLED TV sa minimalističkim dizajnom sa jednom pločom optimizuje slike i zvuk na ekranu da biste imali najimerzivniji doživljaj. Koncept jedne ploče, bez elemenata koji bi vas ometali, harmonično se uklapa u svaku dnevnu sobu.