Slike čistih crnih tonova. Divno uklopljen zvuk. To je Sony OLED.

Dobićete fantastične slike s pravom crnom i živopisnim bojama na OLED TV-u. Uz Cognitive Processor XR™ naši OLED TV-i podižu sliku i zvuk na viši nivo s realističnim kontrastom i prožimajućim zvukom usklađenim sa slikom.

Milioni savršeno upravljanih samosvetlećih piksela

Na OLED ekranu pikselima se upravlja pojedinačno uz duboke crne nijanse i fantastično osvetljenje. Uz Cognitive Process XR i našu jedinstvenu tehnologiju upravljanja ekranom, boja i kontrast poboljšani su da bi se dobila izuzetno realistična slika.

Širok spektar boja za realistične nijanse i tonove

Uz naš Cognitive Processor XR™, XR Triluminos Pro™ prikazuje više od milijardu boja na ekranu. U kombinaciji s našim ekranom širokog raspona boja i antropocentričnim procesorom analizira zasićenost, nijansu i svetlinu svake boje radi prikaza prirodnih tonova i izuzetno izraženih detalja.

Naša najšira paleta boja, prirodna i svetla

Naš novi OLED (QD-OLED) TV A95K ima milione pojedinačnih samosvetlećih piksela za prikaz više boja nego ikad pre. U kombinaciji s procesorom Cognitive Processor XR™, zasićenost, nijansa i svetlina svake boje prikazuju se uz neverovatno izražene detalje i otkrivaju se suptilne nijanse i razlike koje su obično vidljive samo u stvarnom životu.

Slika dinosaurusa koja prikazuje kako tehnologija Acoustic Surface reprodukuje zvuk sa pravog mesta u sceni
Zvučnik u ekranu, zvuk kao u bioskopu

Zahvaljujući tehnologiji Acoustic Surface Audio, zvuk dolazi direktno sa ekrana OLED televizora kompanije Sony i precizno povezuje ono što čujete i ono što vidite, što doživljaj gledanja čini mnogo imerzivnijim. Slušajte zvuk sa pravog mesta.