Preuzimanje HD zvuka

Slušajte muziku onako kako je umetnik predvideo. Lako možete da kupujete i da uživate u datotekama sa HD zvukom pomoću muzičkih usluga navedenih u nastavku.

Muzika kakvu je ranije niste čuli

HD zvuk će transformisati doživljaj omiljene muzike na isti način na koji je HD rezolucija promenila način na koji gledate filmove.

konfiguracija za HD zvuk
Kupite. Preuzmite. Slušajte.

Slušanje muzike u formatu HD zvuka predstavlja intuitivan proces.

Odaberite datoteku sa HD zvukom iz sveobuhvatnih biblioteka koje pružaju kompanije za muzičke usluge. Nakon kupovine ih preuzmite na računar i reprodukujte ih na mobilnom ili kućnom sistemu sa podrškom za HD zvuk.

Kupujte datoteke od popularnih kompanija koje pružaju muzičke usluge:

Neki naslovi možda nisu dostupni u vašoj zemlji.

Berlinska filharmonija

Muzika Berlinske filharmonije dokumentuje se i snima preko 100 godina kako bi u njoj uživali izbirljivi audiofili širom sveta. Osnivanjem sopstvene etikete otvaramo novo poglavlje u istoriji orkestra. Želimo da naša izdanja pruže sveobuhvatan doživljaj muzike koji je usklađen sa najvišim tehničkim i uredničkim standardima i prenosi našu muziku iz različitih perspektiva. Na našoj Web lokaciji dostupno je preuzimanje datoteka sa 24-bitnom muzikom do 192 kHz, sa stereo i okružujućim zvukom. Korisnici mogu da biraju između WAV i FLAC formata datoteka.

Bleep

Bleep bira najrazličitiju muziku kako bismo vam ponudili izbor onoga što smatramo najboljom muzikom, bez obzira na žanr, u najboljem mogućem kvalitetu, a to obuhvata i sve veću kolekciju 24-bitnih studijskih snimaka.

Cybele

Inovativna etiketa specijalizovana za klasičnu i modernu muziku, Cybele svoju produkciju ne nudi samo na fizičkim medijima, već i u obliku datoteka za preuzimanje sa HD zvukom bez gubitka kvaliteta u FLAC ili izvornom DSD formatu.

Gimell

Preuzmite i slušajte klasične vokalne harmonije grupe Tallis Scholars snimljene za njihovu etiketu Gimell, uz oštar i jasan HD zvuk.

hd-klassik

Otkrijte raznovrsni svet klasičnih etiketa za ljubitelje zvuka i uživajte u izvornom zvuku bezvremene muzike u obliku HD FLAC i DSD preuzimanja, zlatnih USB memorijskih uređaja, Super Audio CD/CD diskova itd.

Linn Records

Linn Records je prva muzička kuća koja je ponudila preuzimanje studijskih snimaka bez DRM zaštite. Hiljade korisnika je već skinulo studijske snimke kompanije Linn Records, što pokazuje nivo potražnje za muzikom visokog kvaliteta za kućno slušanje.

Naim Label

Posvećeni najboljim muzičkim talentima i vrhunskom kvalitetu zvuka, doživite zvuk širokog opsega umetnika i žanrova u Naim HD kvalitetu (do 24-bita, 192 KHz) i formatu WAV, FLAC ili ALAC.

7digital

Birajte iz jedne od najvećih svetskih kolekcija numera visokog kvaliteta. Nakon što kupite numere, one se čuvaju u skladištu zasnovanom na informatičkom oblaku kojem je moguće pristupiti na Webu ili putem aplikacija za mobilne uređaje.

Usavršen digitalni zvuk

HD zvuk – muzika na način koji je umetnik predvideo.

Proizvodi za HD zvuk

Bez obzira da li želite praktičnost korišćenja u pokretu ili punu snagu kućnog sistema, proizvodi kompanije Sony za HD zvuk omogućavaju vam da slušate muziku onako kako je umetnik predvideo.