BRAVIA® OLED AG9, za realističan doživljaj kućnog bioskopa.
„Serija BRAVIA® MASTER menja način na koji se gledaju filmovi“

Poslušajte režisere i scenariste lično i otkrijte zašto je Sony pravi izbor za autore.

Sony BRAVIA® AG9 i XG95 TV imaju preporuku „Netflix Recommended TV“ 2019.

Netflix vam omogućava da prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama. Netflix Recommended TV omogućava vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster i kontrolu glasom.

Istražite nove svetove uz OLED

Uz preko osam miliona pojedinačno kontrolisanih OLED piksela sa sopstvenim osvetljenjem, videćete pravu crnu boju, neverovatan kontrast i uverljive boje. Ovo je očaravajući doživljaj bez premca.

Gledajte „Čudnije stvari“ u usluzi Netflix.

(1) Standardni (2) OLED

Namera autora oživljena na modelu AG9

Naš najmoćniji Picture Processor, X1TM Ultimate pruža vam bioskopski doživljaj u vašoj dnevnoj sobi. OLED čuva nivoe crne boje, a svaki detalj se unapređuje uz Pixel Contrast Booster – što sve savršeno nadopunjuje tehnologija Acoustic Surface Audio+TM.

Gledajte „Kutiju za ptice“ u usluzi Netflix.

Slike i zvuk u savršenoj harmoniji

Iskusite uzbudljivi 4K dok se prelepo detaljne, jarke slike sinhronizuju sa našom tehnologijom Sound-from-Picture RealityTM

Vrhunski realizam

Uz neuporedivu procesorsku snagu, Picture Processor X1TM Ultimate detektuje svaki objekat na ekranu, pametno unapređujući osvetljenost, detalje i boju. Iskusićete izuzetnu tačnost i oštrinu u filmovima koje gledate, uz svu dubinu i teksturu koje je autor zamislio da vidite.

Autor slike: Gaetan Ferrari

sliku
sliku

Simulirane slike

Vrhunski kvalitet slike

Pixel Contrast BoosterTM hvata prirodne boje OLED-a i unapređuje ih finim, jasnim detaljima. Detektuju se i predstavljaju čak i tamne senke, tako da dobijate kompletan efekat atmosfere u bioskopu.

vrhunski
vrhunski

Simulirane slike

Višedimenzionalni zvuk

U bioskopu zvuk dolazi direktno s ekrana, tako da se ono što vidite podudara s onim što čujete, a na modelu AG9, Acoustic Surface Audio+TM stvara jednako realistično iskustvo u vašoj dnevnoj sobi. Dva aktuatora nevidljivo vibriraju ekran, a dva niskotonca pružaju moćan bas i stvaraju bogat, bioskopski zvuk koji vas uvlači u radnju.

Autor slike: Maaike Ronhaar

Savršen zvuk od kog zastaje dah

Slušajte dijaloge, zvučne efekte i muziku baš onako kako su autori filma to zamislili. Jednostavno povežite AG9 sa sistemom kućnog bioskopa i koristite ga kao centralni zvučnik da biste omogućili vrhunski realističan bioskopski doživljaj.

AG9 je prelep iz svih uglova

Jednostavan, minimalistički dizajn zadržava vam fokus na onome što je važno – slici – kako ne biste propustili nijedan preokret u zapletu priče.

Prevucite
Uživajte u bioskopskom uzbuđenju

Dolby VisionTM oživljava scene i omogućava autentično gledanje, a Dolby AtmosTM ispunjava sobu realističnim okružujućim zvukom.

  • Netflix Calibrated Mode
  • Netflix taster
  • Besplatna probna verzija
Još preporučenih BRAVIA® televizora za uživanje u sadržaju kao što su autori zamislili.
  • Otkrijte XG95
  • XG95 kvalitet slike
  • XG95 kvalitet zvuka
Otkrijte paletu BRAVIA® TV-a za uživanje u vašim omiljenim filmovima i serijama.

 Autor slike: Albert Dros