Realističan doživljaj kućnog bioskopa

© 2019. Columbia Pictures Industries, Inc., Perfect World Pictures (USA) Inc. i 2.0 Entertainment Borrower, LLC. Sva prava zadržana. 

Najrealističniji filmovi i serije

Pomoću naprednih tehnologija za sliku i zvuk, BRAVIA® kompanije Sony prikazuje realistične slike sa trodimenzionalnim zvukom i pruža vam imerzivan bioskopski doživljaj u dnevnoj sobi.

Bioskopski kontrast

Uz preko 8 miliona OLED piksela sa samostalnim osvetljenjem i pojedinačnom kontrolom, videćete dublje crne i čistije svetle nijanse. Pixel Contrast BoosterTM dodatno poboljšava ovaj vrhunski nivo kontrasta, otkrivajući dodatnu dubinu, teksturu, boju i stepen detalja u filmovima koje gledate.

Film „Loši momci zauvek“ sada možete da preuzmete i sačuvate.

Realistični detalji

Procesor za sliku X1TM Ultimate – naš najmoćniji do sada – radi u realnom vremenu kako bi otkrio svaki predmet na ekranu i inteligentno mu pojačao osvetljenost, boju i stepen detalja. Čini scene neverovatno jasnim, svetlim i realističnim.

Realistični detalji
Realistični detalji
Očaravajući zvuk

U bioskopu zvuk dolazi direktno sa ekrana, tako da se sve što vidite podudara sa onim što čujete. Acoustic Surface AudioTM kompanije Sony radi isto to u vašoj dnevnoj sobi; pomoću dva aktuatora, ekran televizora neprimetno vibrira, a dva niskotonca pružaju bogate basove kako bi se napravio dinamički zvučni doživljaj koji vas obuzima.

Autor slike: Maike Ronhar

BRAVIA® kompanije Sony, za filmove
Filmovi oživljavaju na televizorima serije A8

Za A8 koristimo isti procesor kao i za naše 8K televizore jer prikazuje svu lepotu OLED-a u savršenoj harmoniji sa zvukom.

Gledajte 4. deo serije „Kuća od papira“. Trenutno se strimuje samo na Netflix-u.
Potrebna je Netflix pretplata za strimovanje.

Naš najbolji 4K LCD – serija XH95

Standardni televizori koriste samo jedan red LED lampica; Sony Full Array LED postavlja ih po celom ekranu da bi se otkrio svaki dramatični detalj na modelu XH95.

Film „Povratak u Zombilend“ sada možete da preuzmete i sačuvate.

Studijski kvalitet uz Netflix Calibrated Mode

Ovaj režim je posebno razvijen za uživanje u originalnom Netflix sadržaju i reprodukuje isti kvalitet slike na televizoru kao na studijskom masteru za procenu. Uz Netflix Calibrated Mode verno se čuva vizija autora.
Neophodna je pretplata na Netflix strimovanje.