Dodatna oprema za mobilne uređaje

Brzo i bezbedno punite uređaje uz rešenja za punjenje kompanije Sony. Od jakih USB PD adaptera do jednostavnog bežičnog punjenja, postoji savršena opcija za bukvalno svaki uređaj.

Fleksibilno punjenje u pokretu

Fleksibilno punjenje u pokretu

Odlični punjači kompanije Sony spremni su za brzo punjenje vaših uređaja kod kuće, u hotelu ili u automobilu. Sa više priključaka i interfejsa, Sony ima punjače za sve uređaje, uključujući pametne telefone, fotoaparate, tablete, slušalice i druge USB uređaje. Neki punjači su kompatibilni sa USB PD-om, koji takođe može da puni sve te uređaje i laptope.

Paleta USB kablova

Kablovi podesni za svaki uređaj. Izaberite dužinu, tip priključka, boju i materijal koji odgovaraju uređaju ili ličnim željama. Sony ima izuzetno dugačke ili prenosive kratke kablove za iPhone® i iPad® koji odlično funkcionišu uz date uređaje. Možete i da napajate laptope, Android uređaje itd. uz paletu USB kablova, od izuzetno kratkih do veoma dugačkih.

USB kablovi
Pojednostavljeno bežično punjenje

Pojednostavljeno bežično punjenje

Tehnologija Qi čini bežično punjenje bezbednijim i lakšim. Sada možete da punite iPhone, Samsung Galaxy®, Sony Xperia™ i druge uređaje koji podržavaju Qi tako što ćete ih jednostavno postaviti na postolje za punjenje – bez potrebe za žicama.

USB PD tehnologija

Brzo i bezbedno punjenje.

brže punjenje

Potencijalno 13x veće brzine punjenja. Do 100 W.

USB PD punjač od 100 W daje vam potencijalno do 13 puta veći izlaz od standardnog punjača od 7,5 W. Koristite isti punjač za telefon, tablet ili laptop i punite ih brže nego ikad ranije.

(1): USB PD punjač (100 W) i (2) standardni punjač (7,5 W)

Brzo punjenje uređaja

Brzo punjenje za širu paletu uređaja

Bilo da pokušavate da napunite MacBook® za posao ili Nintendo Switch™ za igranje, USB PD tehnologija kompanije Sony nudi brzo punjenje, što omogućava da brzo nastavite s radom. Kompatibilnost sa starijim USB-C uređajima osigurava da uvek imate napajanje kad vam je potrebno. USB PD je jedini punjač koji vam treba.

Bezbednije USB punjenje sa višim gornjim granicama

Bezbedno USB punjenje sa višim gornjim granicama

Jak USB PD izlaz može da vas izloži riziku od opekotina ili oštećenja delova, ali ne i uz Sony. Dizajn otporan na toplotu i monitor temperature proveravaju nestandardne uslove i osiguravaju bezbedno punjenje uz proveru radne snage i USB komunikacije.

Bezbednost u radu 

zaštita od prenapona

Dizajn otporan na toplotu za bezbedno punjenje

Energetski efikasno kolo umanjuje generisanje toplote putem optimizovanog prebacivanja punjenja i komponenti. PCB raspored i dizajn kućišta takođe sprečavaju povećanja temperature.

Pametni kontroler napajanja

Ova tehnologija vas osigurava tako što sprečava opasne uslove poput požara, dima i eksplozije uređaja. Zaštita od pregrevanja nadgleda temperaturu uređaja i odmah zaustavlja punjenje ako je potrebna nestandardna struja. Punjenje se prekida kad se otkrije kratak spoj.

kontrola temperature
bežično punjenje

Bežično punjenje s većom inteligencijom

Inteligencija tehnologije Qi prevazilazi punjenje bez žica – čak zna šta je na postolju uz FOD (otkrivanje stranih objekata). Ako otkrije metalne objekte kao što su novčići ili ključevi, mehanizam koji detektuje toplotu prestaće s punjenjem. Time se sprečava pregrevanje i osiguravaju postolje i uređaj.