Postigli smo realističnost

Dizajniranje televizora koji verno prenose nameru autora naša je strast. MASTER Series televizori ispunjavaju stroge kriterijume naših vrhunskih inženjera i pretvaraju slike u realnost. Po prvi put autori mogu da se prepuste mašti i vide reprodukciju svoje vizije u domovima korisnika. 

Otkrijte zašto se autori filmova raduju liniji MASTER Series

Pogledajte koliko su se režiser i producenti filma „Džumandži: Sledeći nivo“ oduševili televizorom MASTER Series kada su videli koliko verno reprodukuje slike i zvuk njihovog filma.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Džejk Kasdan
„Potpuno spektakularno. Kad sam video kako slika izgleda, bio sam u neverici“.

Džejk Kasdan
režiser

Met Tolmah
„Baš je precizan i živopisan! Zvuk se čuje sa ekrana“.

Met Tolmah
producent

Hiram Garsija
„Prvi proizvod za široku potrošnju koji je prikazao ono što smo želeli da publika vidi“.

Hiram Garsija
producent

Inspirisanje autora izuzetnim slikama

Pogledajte kako MASTER Series omogućava igračima da uživaju u zaista realističnom svetu igre Gran Turismo® reprodukujući suptilne nijanse boje, svetla i gradacije, baš kao što su autori to zamislili.  

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Cognitive Processor XR™

Uživajte u sadržaju onako kako su autori zamislili
više nego ikada ranije

Cilj nam je da na ekranu predstavimo viziju autora na najautentičniji mogući način. Cognitive Processor XR™ nam u tome pomaže jer podiže potencijal izraza naših televizora na potpuno novi nivo, koji je, više nego što je ikada ranije bilo moguće, bliži zamisli autora filmova.

Naši stručnjaci, od kamere do dnevne sobe

Još 2000. naš tim za televiziju počeo je da sarađuje sa kompanijom Sony Pictures Entertainment na bioskopskom režimu, prvoj funkciji za kvalitet TV slike razvijenoj za doživljaj kućnog bioskopa. Od tada radimo na standardizaciji novih formata kao što su 4K i HDR kako bismo filmove koji se gledaju kod kuće dodatno približili kvalitetu koji je autor hteo da postigne.

Stručnjaci za tu oblast u velikoj meri hvale MASTER Series

Pogledajte koliko su dobro vodeći stručnjaci za film i televiziju prihvatili MASTER Series.

Inovacije u gledanju kod kuće.
Sony ekosistem i Netflix.

Zahvaljujući napretku tehnologije poslednjih godina, moć televizije da izrazi vizije i inspiraciju autora veća je nego ikada ranije. Zahvaljujući tome, gledaoci u sopstvenim domovima mogu da uživaju u različitim zabavnim sadržajima punim uzbuđenja i upečatljivih slika. Sony i Netflix već mnogo godina prednjače u svojoj oblasti i oblikuju budućnost televizije, radeći direktno sa autorima na tome da njihove priče predstave ljubiteljima zabavnog sadržaja širom sveta. Uz vrhunsku tehnologiju kao što su 4K i HDR, korisnici sada mogu da dobiju bioskopski doživljaj u udobnosti svojih dnevnih soba.

Potrebna je Netflix pretplata za strimovanje

Pored toga, Netflix aktivno ulaže u produkciju originalnih programa pomoću najnovijih standarda za video sadržaje, tako da je u saradnji sa kompanijom Sony razvio Netflix Calibrated Mode kako bi obezbedio očuvanje kvaliteta slike. Ovaj režim je posebno razvijen sa ciljem da reprodukuje kvalitet slike koji ima originalni studijski snimak za procenu kako bi se sačuvali vizija i namera autora snimka.

Pravo partnerstvo

Pogledajte kako su Netflix i Sony savladali boju, kontrast i pokret u dnevnoj sobi uz Netflix Calibrated Mode kako biste mogli da uživate u zabavi onako kako su autori to zamislili.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Zabava kakva treba da bude

Netflix Calibrated Mode omogućava gledaocu da gleda serije, filmove, dokumentarne filmove i druge tipove priča onako kako su oni napravljeni i kako je predviđeno da se gledaju.

Televizija po standardima filmskih studija 

MASTER Series obećava kvalitet slike koji se približava onom na glavnom monitoru koji se koristi za uspostavljanje standarda u studijima za produkciju filmova, tako da može da reprodukuje televizijske zabavne sadržaje u njihovom idealnom stanju. 

Bioskopsko uzbuđenje kod kuće

Ljubitelji zabavnih sadržaja sada mogu da uživaju u ovom doživljaju kod kuće jer MASTER Series u kombinaciji sa Netflix Calibrated Mode verno reprodukuje vizuelne elemente koji pričama udišu život.

Usavršavanje kalibracije, ključ za savršene boje

Šta ljude privlači filmovima? Postoje mnogi elementi koji čine deo kreativnog procesa kao što su scenariji, blokovi scena, montaža i nijansiranje boja. Autorska priča oživljava kad su svi ti elementi verno reprodukovani na TV ekranu i pružaju imerzivno i emotivno vizuelno iskustvo. Precizna reprodukcija boja od ključne je važnosti jer otkriva karakteristike lica glumaca obavijenih senkom, suptilne detalje u spontanom blesku i fine prelaze od tame ka svetlosti. MASTER Series modeli precizno su kalibrisani u fabrici tako da pružaju balans bele boje i uniformnost kako bi se ispunile potrebe profesionalnih autora i osigurale konzistentno visoke performanse.

CalMAN logotip
Strast autora koja se ne gubi

Da bi se odgovorilo na varijacije u boji usled procesa proizvodnje, MASTER Series modeli mogu da koriste Portrait Displays softver za automatsku kalibraciju visokih performansi Calman. To omogućava neprevaziđeni nivo kalibracije i detaljno podešavanje kakvo ne bi bilo moguće sa standardnim postavkama slike i pruža vernu reprodukciju boja koja odgovara originalnom TV signalu i može da se prilagodi najsuptilnijim promenama boje do kojih može doći s vremenom. MASTER Series podržava Calman, tako da korisnici mogu da koriste softver kakav upotrebljavaju i vizuelni autori u postprodukciji i tokovima kontrole kvaliteta, što dodatno pokazuje našu posvećenost pružanju slika sa kalibrisanom tačnošću boja profesionalnog kvaliteta u vašem domu.

Preuzimanje brošure
Kalibrisanje BRAVIA televizora uz Calman