LinkBuds S
NEVER OFF | LinkBuds series

Sa slušalicama LinkBuds S – najmanjim i najlakšim potpuno bežičnim HD slušalicama sa potiskivanjem buke na svetu  – vaši svetovi su uvek povezani i uvek optimizovani.

LinkBuds S
Male i lagane za celodnevnu udobnost

Teške samo 4,8 g, ovo su najmanje i najlakše potpuno bežične HD slušalice sa potiskivanjem buke na svetu! Na osnovu opsežnih podataka o obliku uva prikupljenih od 1982. kada smo predstavili prve slušalice za unutrašnjost uva, kreirali smo ergonomski dizajn savršen za ljudsko uvo koji pruža ugodnu stabilnost.

LinkBuds S
Uživajte u potiskivanju buke ili prirodnom okolnom zvuku

Bubice vam pružaju najbolje od oba sveta: prirodan okolni zvuk kad želite da komunicirate sa svetom i visokokvalitetno potiskivanje buke kad je potrebno da se fokusirate. Funkcija Prilagodljiva kontrola zvuka čak prepoznaje gde se nalazite i šta radite, te automatski optimizuje postavke zvuk prema datoj situaciji.

LinkBuds S
Visokokvalitetan zvuk i ultrajasan poziv

High-Resolution Audio Wireless pruža izuzetan kvalitet zvuka, skoro kao namenska žična veza – baš kakav su vaši omiljeni muzičari i želeli da čujete. Kada je potrebno da telefonirate, naša tehnologija Precise Voice Pickup sa naprednom obradom audio signala omogućiće da se jasno čujete i da vas čuju.

LinkBuds
NEVER OFF sa prstenastim drajverom | LinkBuds Series

Male i lagane sa jedinstvenim dizajnom otvorenog prstena, LinkBuds vam omogućuju da ostanete povezani sa ljudima i mestima oko sebe a da ne morate čak ni da pauzirate svoj saundtrek – celog dana.

U beloj boji
Siva
Bež
U beloj boji
Siva
Model BELA CRNA BEŽ BELA SIVA
LinkBuds S LinkBuds
Potiskivanje buke
Prstenasti drajver
Bežične sa zvukom visokog kvaliteta
Ultrakompaktne i lagane
Hands Free Call
Trajanje baterije Do 20 sati* Do 17,5 sati
Oznaka vodootpornosti IPX4

*Uključeno potiskivanje buke

.
.
.