Slike – Stereo zvučnik za regal

Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Zvuk poput remek-dela, veličina za regal

Slušanje muzike pomoću modela SS-NA5ES znači da je slušate onako kako je umetnik predvideo. Jedinstveni sistem visokotonaca i ručno pravljene zvučničke kutije pružaju prirodan i veran zvuk.

Registrujte svaki instrument

I-Array™ sistem koristi jedinstveni dizajn i raspored visokotonaca koji kombinuje više izvora zvuka bez ikakvog bojenja ili mešanja zvukova.

I-Array sistem
Dvodelno kućište

Odvajanje visokih i niskih tonova

Dvodelno kućište unutar zvučnika izoluje niskotonac od drugih drajvera. Time se sprečava mešanje vibracija i obezbeđuje jasan i prirodan zvuk.

Remek-dela veličine za regal

Svaki od zvučnika za regal ima 4 drajvera: jedan od 25 mm i dva visokotonca od 19 mm sa mekanom kupolom za visoke frekvencije, kao i aluminijumski kupasti niskotonac od 130 mm za bas.

Zvučnici za regal sa 4 drajvera

Podrška za kućni bioskop

SS-NA5ES besprekorno funkcioniše sa različitim zvučnicima iz serije ES radi dobijanja najvernije reprodukcije muzike i upečatljivih filmskih zvučnih podloga.

Specifikacije i funkcije
  • 2-sistemski Bass Reflex zvučnik za regal sa 4 drajvera

  • I-Array sistem visokotonaca za prirodan zvuk

  • Ručno pravljeno, čvrsto kućište od evropskog drveta

  • Dvodelno kućište za izolovanje niskotonaca

  • Frekventni opseg od 45 Hz do 45 kHz

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini