Slike – Stereo zvučnik za regal
Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Zvuk poput remek-dela, veličina za regal

Slušanje muzike pomoću modela SS-NA5ES znači da je slušate onako kako je umetnik predvideo. Jedinstveni sistem visokotonaca i ručno pravljene zvučničke kutije pružaju prirodan i veran zvuk.

Registrujte svaki instrument

I-Array™ sistem koristi jedinstveni dizajn i raspored visokotonaca koji kombinuje više izvora zvuka bez ikakvog bojenja ili mešanja zvukova.

I-Array sistem
Napravljen za prirodan zvuk

Evropska brezovina je materijal poznat po svojoj akustičnoj rezonantnosti. Izrađen korišćenjem tradicionalnih tehnika, pruža precizan, ali topao zvuk.

Skandinavsko drvo
Evropsko drvo

Velika gustina evropske brezovine daje idealan odjek.

Japanska veština izrade
Japanska veština izrade

Tradicionalne japanske metode obrade drveta daju čvrsto kućište.

Dvodelno kućište
Odvajanje visokih i niskih tonova

Dvodelno kućište unutar zvučnika izoluje niskotonac od drugih drajvera. Time se sprečava mešanje vibracija i obezbeđuje jasan i prirodan zvuk.

Remek-dela veličine za regal

Svaki od zvučnika za regal ima 4 drajvera: jedan od 25 mm i dva visokotonca od 19 mm sa mekanom kupolom za visoke frekvencije, kao i aluminijumski kupasti niskotonac od 130 mm za bas.

Zvučnici za regal sa 4 drajvera
Podrška za kućni bioskop

SS-NA5ES besprekorno funkcioniše sa različitim zvučnicima iz serije ES radi dobijanja najvernije reprodukcije muzike i upečatljivih filmskih zvučnih podloga.

Specifikacije i funkcije

  • 2-sistemski Bass Reflex zvučnik za regal sa 4 drajvera

  • I-Array sistem visokotonaca za prirodan zvuk

  • Ručno pravljeno, čvrsto kućište od evropskog drveta

  • Dvodelno kućište za izolovanje niskotonaca

  • Frekventni opseg od 45 Hz do 45 kHz

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini