Slike – Podni stereo zvučnik
Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Oponašanje doživljaja iz koncertne dvorane

SS-NA2ES je namenjen onima koji traže najbolji kvalitet zvuka i besprekoran kvalitet izrade. U pitanju je prefinjen doživljaj slušanja koji oživljava muziku i filmove.

Napravljen za prirodan zvuk

Evropska brezovina je materijal poznat po svojoj akustičnoj rezonantnosti. Izrađen korišćenjem tradicionalnih tehnika, pruža topao ali precizan zvuk.

Skandinavsko drvo
Evropsko drvo

Velika gustina evropske brezovine daje idealan odjek.

Japanska veština izrade
Japanska veština izrade

Tradicionalne japanske metode obrade drveta daju čvrsto kućište.

Registrujte svaki instrument

I-Array™ sistem koristi jedinstveni dizajn i raspored visokotonaca koji kombinuje više izvora zvuka bez ikakvog bojenja ili mešanja zvukova.

I-Array sistem
Dvodelno kućište
Odvajanje visokih i niskih tonova

Dvodelno kućište unutar zvučnika izoluje niskotonac od drugih drajvera. Time se sprečava mešanje vibracija i obezbeđuje jasan i prirodan zvuk.

Zvuk od poda do plafona

Svaki od podnih zvučnika ima 6 drajvera, od visokotonca od 25 mm sa mekanom kupolom za visoke frekvencije do 2 niskotonca od 165 mm sa dva drajvera za dubok bas.

Podrška za kućni bioskop

SS-NA2ES besprekorno funkcioniše sa različitim zvučnicima iz serije ES kompanije Sony radi dobijanja verne reprodukcije muzike i upečatljivih filmskih zvučnih podloga.

Zvuk širokog opsega

Više nikada ne propustite nijednu notu. SS-NA2ES vam omogućava da slušate kristalno jasne visoke i duboke niske tonove uz frekventni opseg od 45 Hz do 45 kHz.

Specifikacije i funkcije

  • 3-sistemski podni Bass Reflex zvučnik sa 6 drajvera

  • I-Array sistem visokotonaca za prirodan zvuk

  • Ručno pravljeno, čvrsto kućište od evropskog drveta

  • Dvodelno kućište za izolovanje niskotonaca

  • Frekventni opseg od 45 Hz do 45 kHz

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini