Slike – Paket zvučnika za kućni bioskop
Slike – Paket zvučnika za kućni bioskop
Slike – Paket zvučnika za kućni bioskop
Slike – Paket zvučnika za kućni bioskop
Slike – Paket zvučnika za kućni bioskop

Funkcije

Savršen partner za sistem kućnog bioskopa.

Otkrijte značenje obuhvatajuće zabave. Ovaj paket zvučnika predstavlja odličnog partnera za sistem kućnog bioskopa, uz snažne podne zvučnike koji oživljavaju filmove i muziku, kao i diskretne surround zvučnike za potpuno obuhvatajući zvuk.

Unapredite doživljaj gledanja uz okružujući zvuk pomoću 5 zvučnika

Slušajte prirodnu dubinu i potpunu jasnoću za sav zvuk. Ovaj paket zvučnika za kućni bioskop obuhvata dva podna zvučnika, dva satelitska zvučnika i jedan mali centralni zvučnik koji ispunjavaju prostoriju zvukom. U prednjim zvučnicima se nalaze dva drajvera širokog opsega sa membranom ojačanom liskunom, supervisokotonac i visokotonac sa mekom kupolom, što ih čini podjednako odličnim za gledanje filmova i slušanje muzike.

Supervisokotonac za uzdižuće visoke tonove

Doživite besprekorne visoke tonove za muziku ili dijalog. Supervisokotonci široke disperzije u prednjim zvučnicima kreiraju široko zvučno polje koje zadržava kvalitet u čitavoj prostoriji. Note visoke frekvencije reprodukuju se uz jasnoću i nivo detalja koje pruža HD zvuk, pa ćete moći da uživate u izvanrednom zvuku gde god da sedite.

Membrana sa vlaknima ojačana liskunom za zvuk bez izobličenja

Uživajte u snažnijim i jasnijim niskim tonovima. U mnoge zvučnike se ugrađuju papirne membrane koje se ugibaju i vremenom propadaju, pa se i zvuk sve više izobličava. Zvučnici širokog opsega sa membranom sa vlaknima ojačanom liskunom čvrsti su i zadržavaju oblik čak i pri osciliranju pod većim pritiskom i brzinom, pa možete da dobijete ekstremniji bas bez kompromisa po pitanju kvaliteta zvuka.

Konektori visoke klase garantuju čist zvuk

Loše veze između komponenti mogu da imaju veliki uticaj na opšti kvalitet zvuka. Naš paket zvučnika za kućni bioskop koristi konektore visoke klase koji umanjuju izobličenja i omogućavaju vam da uživate u zvuku uz nivo detalja kakav zaslužuje.

Specifikacije

  • Svestrana 5-kanalna konfiguracija za okružujući zvuk

  • Prednji zvučnici sadrže supervisokotonce široke disperzije

  • Bass Reflex kućišta za niske tonove bez izobličenja

  • Čvrsta, vrhunska konstrukcija audio komponente

  • 2 x 145 W podni, 1 x 145 W centralni, 2 x 100 W surround

Frekventni odziv
45 Hz–50 kHz
Prednji zvučnik
2
Centralni zvučnik
1
Surround
2
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini