Slike – Niskotonac za kućni bioskop
Slike – Niskotonac za kućni bioskop
Slike – Niskotonac za kućni bioskop

Funkcije

Aktivni niskotonac od 250 mm za tutnjajući bas

Uživajte u dubokom, bogatom basu iz ovog snažnog aktivnog niskotonca. Kupolasta membrana od 250 mm može da pomeri veću zapreminu vazduha, što proizvodi snažnu rezonancu u niskom opsegu, za bogat i autentičan bas. Niskotonac pojačava zvukove niske frekvencije u filmovima i muzici, za odličan višekanalni doživljaj kućnog bioskopa.

Membrana sa vlaknima ojačana liskunom za zvuk bez izobličenja

Savršen partner za modernu muziku bogatu basom. U mnoge zvučnike se ugrađuju papirne membrane koje se ugibaju i vremenom propadaju, pa se i zvuk sve više izobličava. Zvučnici širokog opsega sa membranom sa vlaknima ojačanom liskunom čvrsti su i zadržavaju oblik čak i pri osciliranju pod većim pritiskom i brzinom, pa možete da dobijete ekstremniji bas bez kompromisa po pitanju kvaliteta zvuka.

Pojačajte svaki takt pomoću ugrađenog pojačala

Potencirajte muziku sa puno basa i oživite zabavu. Ovaj niskotonac ima ugrađeno pojačalo izlazne snage do 115 W. Električna kola podložna vibracijama nalaze se izvan kućišta, čime se oslobađa visoki pritisak unutar kućišta, za jasan i snažan bas.

Maksimalno smanjivanje vibracija za ispeglan bas

Potiskivanje vibracija u kućištu od ključne je važnosti za ispeglan i precizan bas. Neželjenim vibracijama se manipuliše na dva načina – akustičkim apsorbovanjem talasa generisanih usled zadnjeg pritiska jedinice i prigušivanjem vibracija i samom kućištu. Dizajneri su optimizovali tip i raspored materijala koji apsorbuju zvuk kako bi vibracije unutar kućišta sveli na minimum.

Sistem Bass Reflex za duboke taktove

Ovaj niskotonac je napravljen na postojanoj osnovi, uz zatvorenu strukturu napravljenu sa ciljem da zvuk održi čistim i prirodnim. Bass Reflex vodovi potiskuju neželjeni šum i poboljšavaju reprodukciju zvuka niske frekvencije, pa možete da slušate dubok, snažan bas u muzici i filmovima.

Vrhunske komponente, vrhunski zvuk

Komponente lošeg kvaliteta mogu da imaju značajan uticaj na opšti kvalitet zvuka. Ovaj niskotonac koristi isključivo vrhunske komponente: snažni transformator koji omogućava postizanje stabilne snage, robusno električno kolo i veliki hladnjak za poništavanje varijacija u temperaturi u slučaju skoka napona.

Elegantna završna obrada daje stil i postojanost

Ovaj zvučnik ima elegantnu crnu završnu obradu koja se uklapa sa većinom modernih enterijera. Oplata od drveta takođe dobro zadržava oblik i garantuje da promene temperature i vlažnosti neće uticati na zvuk.

Kompaktni dizajn za male prostore

Ovaj snažni i kompaktni niskotonac savršen je za laku instalaciju na mestima sa malo prostora. Usled smanjene oblasti prigušivača, ovaj zvučnik maksimalno smanjuje izobličenja zvučnog polja radi postizanja optimalne jasnoće i preciznosti.

Specifikacije

Potpuno oslobodite dubinu svih filmskih zvučnih podloga uz ovaj samostalno stojeći niskotonac od 10” (25 cm) kompatibilan sa HD zvukom. Prepustite se dubokom i dinamičnom opsegu niskih i srednjih tonova uz membranu ojačanu liskunom i uživajte u većoj jasnoći zvuka zahvaljujući Bass Reflex dizajnu.
  • Drajver od 10" (25 cm)

  • Niskotonac sa membranom ojačanom liskunom daje dinamičan bas i srednje tonove

  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Bass Reflex dizajn za optimizovanu jasnoću

  • Ulazi za zvučnike i linijski ulazi

Frekventni odziv
28–200 Hz
Prednji zvučnik
0
Centralni zvučnik
0
Surround
0

Šta je u pakovanju

RCA kabl, Uputstva

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini