Slika za E 70–350 F4,5–6,3 G OSS
Slika za E 70–350 F4,5–6,3 G OSS
Slika za E 70–350 F4,5–6,3 G OSS
Adapter za A-mount objektive za E-mount fotoaparate

Kompaktni adapter za objektive elegantnog, cilindričnog oblika koji korisnicima A-mount objektiva pruža izvrsne AF performanse koje karakterišu najnovija kućišta E-mount fotoaparata.

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Slika primera
E-mount AF sa faznom detekcijom za A-mount SSM i SAM objektive

Ovaj adapter omogućava korišćenje A-mount SSM (ultrazvučni motor) i SAM (motor za glatko automatsko fokusiranje) sa E-mount fotoaparatima, uz podršku za AF sa faznom detekcijom u širokoj ravni fokusa, uz funkcije za prepoznavanje objekata – Eye AF u realnom vremenu (za ljude i životinje), praćenje u realnom vremenu itd. Pogledajte „Kompatibilnost“ za informacije o kompatibilnim kućištima i objektivima.

Slika primera
AF/AE praćenje uz 11 kadr. u s za SSM i SAM objektive

U kombinaciji sa najnovijim kućištima E-mount fotoaparata, ovaj adapter čini A-mount SSM i SAM objektive kompatibilnim sa AF/AE praćenjem E-mount kućišta, i prilikom uzastopnog snimanja uz 11 kadr. u s. Informacije o kompatibilnim kućištima i objektivima potražite u odeljku „Kompatibilnost“.

Slika korišćenja
Precizno AF i AF/AE praćenje za SSM, SAM i objektive bez motora

LA-EA5 podržava sve A-mount objektive, uključujući modele Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA i Planar T* 85 mm F1,4 ZA bez internih motora. Dostupna je podrška za AF sa faznom detekcijom u ravni fokusa, Eye AF u realnom vremenu (za ljude i životinje), praćenje u realnom vremenu i uzastopno AF/AE praćenje uz 11 kadr. u s. Pogledajte „Kompatibilnost“ za informacije o kompatibilnim kućištima i objektivima.

Slika korišćenja
Kompaktan cilindrični dizajn i udobno rukovanje

Nova kompaktna drajverska jedinica AF i drajverska jedinica otvora blende nalaze se u odličnom cilindričnom adapteru za montiranje. Adapter se po prečniku podudara sa standardom A-mount, pa ništa ne štrči sa donje strane postolja kada se koristi na kućištu E-mount, što omogućava udobno držanje i korišćenje i kada se fotoaparat montira na vertikalni rukohvat.

Adapter za A-mount LA-EA5 punog formata od 35 mm

Neki fotoaparati će možda zahtevati ažuriranje softvera da bi se ostvarila puna kompatibilnost.

Specifikacije i funkcije

  • Dimenzije (prečnik × dužina): oko 66,0 x 31,7mm (2 5/8 x 1 1/4 inča)

  • Težina: oko 88 g (3,10 unci)

  • Informacije o kompatibilnosti: Idite na stranicu za podršku

Saznajte više o funkcijama koje štede energiju i o našoj posvećenosti životnoj sredini i održivijoj budućnosti Posetite našu eko Web lokaciju