A-MOUNT

α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom

ILCA-77M2 Body / Kit
Slika – α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom

Samo kućište

ILCA-77M2

Cena nije dostupna

Kućište + 16–50 mm zum objektiv

ILCA-77M2Q

Cena nije dostupna

Slike – α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom
Slike – α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom
Slike – α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom
Slike – α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom
Slike – α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom
Slike – α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom
Slike – α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom
Slike – α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom
Slike – α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom
α77 II A-mount fotoaparat sa APS-C senzorom i ZEISS® objektivom
Nikada ne propustite trenutak

Kada se dogodi nešto zapanjujuće, zabeležite to pomoću fotoaparata α77 II koji pruža veću brzinu. Svaki trenutak ćete učiniti večnim uz neverovatnih 79 AF tačaka, uzastopno snimanje brzinom od 12 kadrova u sekundi i Exmor® CMOS senzor od 24,3 MP.

Logotip Exmor R® CMOS senzora
APS-C senzor od 24,3 MP

Zahvaljujući nadogradnji u vidu sočiva na čipu bez međuprostora, senzor daje Full HD video zapise i 4K fotografije sa niskim nivoom šuma.

Bionz X™ logotip
Nadograđeni procesor

Efikasno analiziranje obimnog toka podataka sa senzora omogućava brzo snimanje vrhunskih slika sa niskim nivoom šuma.

Održite fenomenalnu jasnoću

Spektakularno zabeležena brzina života

Napredni AF sistem na modelu α77 II koristi najveći broj tačaka sa faznom detekcijom na svetu (79, uz 15 ukrštenih tačaka) i omogućava pouzdano praćenje čak i prilikom uzastopnog snimanja brzinom od 12 kadrova u sekundi.

Sony otvara novu eru automatskog fokusiranja

4D FOCUS omogućava superiorne performanse automatskog fokusiranja u četiri dimenzije: široka pokrivenost automatskog fokusiranja (2D visina i širina), velika brzina automatskog fokusiranja (3D dubina) i napredno praćenje sa predviđanjem (4D vreme).

4D FOCUS
Pogledajte dodatne informacije o 4D FOCUS
Subjekti koji se brzo kreću više nisu problem

Uživajte u rekordnih 79 AF tačaka sa faznom detekcijom

Tehnologija prozirnog ogledala omogućava automatsko fokusiranje sa faznom detekcijom u prikazu uživo i u režimu za video zapise. Postignite superiornu pouzdanost automatskog fokusa uz 79 gusto raspoređenih AF tačaka – obuhvata 15 ukrštenih tačaka.

Prikaz fotoaparata sa strane na kojem je vidljiva tehnologija prozirnog ogledala
Tehnologija prozirnog ogledala
muškarac u kajaku
79 AF tačaka
12 kadrova u sekundi sa AF praćenjem

Zabeležite neuhvatljivi magični trenutak uz zapanjujuću jasnoću, čak i prilikom praćenja subjekata koji se brzo kreću. Uživajte u punoj rezoluciji od 24,3 MP, uz do 60 kadrova po sekvenci.

Sofisticirani AF algoritam

Uz balans brzine i stabilnosti, napredni algoritam kompanije Sony koristi analizu merenja u realnom vremenu radi održavanja fokusa na subjektu – bez ometanja od strane okolnih objekata.

Zapanjujuće jasni i prirodni detalji

α77 II otkriva sveprisutnu lepotu prirode i omogućava vam da beležite bogate scene podjednako oštro kao da ih gledate svojim očima. Pogledajte primere zapanjujuće dubine detalja koju pruža.

Slika APS-C CMOS senzora od 24,3 MP
APS-C CMOS senzor od 24,3 MP

Dostupan vam je zapanjujući kvalitet slike. Dizajn sa sočivima na čipu bez međuprostora optimizuje prikupljanje svetla radi pružanja izuzetno širokog opsega osetljivosti od ISO 100 (proširivo je do ISO 50) do ISO 25.600.

Slika BIONZ X procesora slike
Procesor slike BIONZ X

Ovaj ekskluzivni procesor verno reprodukuje teksture i detalje zahvaljujući mogućnostima izuzetno brze obrade. Uživajte u minimalnom naglašavanju ivica, smanjenoj količini šuma i većoj jasnoći.

poboljšana stabilizacija slike u fotoaparatu
Poboljšana stabilizacija slike u fotoaparatu

Ugrađena stabilizacija slike funkcioniše sa svim kompatibilnim objektivima u čitavom opsegu žižne daljine. Ovaj model takođe stabilizuje sliku u tražilu kada pritisnete okidač do pola radi fokusiranja.

XGA OLED Tru-Finder
XGA OLED Tru-Finder

Svetlo XGA OLED Tru-Finder tražilo daje precizan pregled finalne slike, uz uzimanje u obzir postavki ekspozicije. U profesionalne karakteristike spadaju pokrivenost kadra od 100% i široki ugao gledanja od 33˚.

Fleksibilno rukovanje i lako prilagođavanje

Sjajni LCD ekran sa 1.228.000 tačaka i 3-smernim podešavanjem nagiba

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji WhiteMagic koja skoro udvostručuje osvetljenost, ovaj ekran ističe svaki detalj scene. Glatko se naginje radi vertikalnog kadriranja i snimanja iz kreativnih uglova.

Robusna konstrukcija za potpunu pouzdanost

Potpuna otpornost na prašinu i vlagu za snimanje na terenu

α77 II ima sveobuhvatnu zaštitu od vode i prljavštine, što obuhvata zaptivne elemente oko glavne dugmadi i točkića, dvoslojnu zaštitu otvora i čvrsto povezane komponente.

Mogućnosti za izražajno snimanje video zapisa

Full HD 60p/24p video zapisi

Imate mogućnost da snimate živopisne video zapise zahvaljujući snažnoj uzastopnoj faznoj detekciji. Uživajte u preciznom, uzastopnom praćenju i fokusiranju subjekata koji se brzo kreću – bez kašnjenja.

Povezivanje jednim dodirom

Trenutno prebacite fotografiju ili video zapis na Android pametni telefon ili tablet tako što ćete ga prisloniti uz α77 II – zahvaljujući ugrađenim tehnologijama Wi-Fi® i NFC. Zatim sa lakoćom delite.

slika A-mount objektiva
Vrhunska preciznost i izrada

Proširite fotografske horizonte pomoću obogaćenog asortimana izvanrednih objektiva. α77 II vam omogućava da u potpunosti uživate u renomiranim performansama profesionalne optike kompanija Sony i Zeiss®.

Imaging Edge™ Remote, Viewer i Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer i Edit

Bolje fotografije uz Imaging Edge aplikacije za računar. Koristite „Remote“ da kontrolišete i nadgledate snimanje uživo na ekranu računara, „Viewer“ za brz pregled, ocenjivanje i biranje fotografija iz velikih biblioteka i „Edit“ za razvijanje RAW podataka u kvalitetne fotografije za isporuku. Iskoristite Sony RAW datoteke i efikasnije upravljajte produkcijama.

Capture One (za Sony)
Capture One za Sony

Capture One Express (za Sony) je besplatan nagrađivani softver za uređivanje koji pruža RAW razvoj, lako upravljanje i alatke za uređivanje. Može se kupiti Capture One Pro (za Sony), sa još alata za uređivanje i mogućnošću snimanja sa povezanim računarom.

Ilustracija
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam olakšava korišćenje aparata kompanije Sony kao kvalitetne Web kamere, sa širokom kompatibilnošću, za impresivno strimovanje uživo i konferencije.

iMovie
Funkcioniše sa iMovie i Final Cut Pro X

Ovaj proizvod je kompatibilan sa softverom Final Cut Pro X i iMovie.

Specifikacije i funkcije

  • Senzor EXMOR® APS-C CMOS od 24,3 MP

  • BIONZ X™ procesor za izvanredne detalje i smanjenje količine šuma

  • Svestrani A-mount sistem izmenjivih objektiva 

  • Namenski AF senzor sa 79 AF tačaka i 15 tačaka ukrštanja

  • Tehnologija prozirnog ogledala za snimanje brzinom od 12 kadrova u sekundi

Objektiv
A-mount kompanije Sony
Tip senzora
APS-C (23,5 x 15,6 mm) EXMOR® CMOS senzor sa filterima za osnovne boje
Tip senzora
APS-C (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS senzor
Broj piksela (efektivno)
24,3 MP
ISO osetljivost
Fotografije: ISO 100–25.600 (korak od 1/3 EV), (ISO vrednosti veće od ISO 50 mogu da se postave kao prošireni raspon ISO vrednosti.), AUTOMATSKI (ISO 100–25.600, mogućnost izbora donjeg i gornjeg ograničenja), Video zapisi: ISO 100–12.800 ekvivalent (korak od 1/3 EV), AUTOMATSKI (ISO 100–12.800, mogućnost izbora donjeg i gornjeg ograničenja)
Tip tražila
Elektronsko tražilo od 0,5"
Tip monitora
TFT od 7,5 cm (3,0 inča)

Šta je u pakovanju

Kabl za napajanje, Punjiva baterija NP-FM500H, Punjač za baterije BC-VM10A, Traka za nošenje na ramenu, Poklopac za telo, Poklopac za priključak za dodatne uređaje, Poklopac okulara, Mikro USB kabl

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu stručnjaci