Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat

Funkcije

Isti hvat i kontrola kao kod modela α9 III

Vertikalni rukohvat VG-C5 je dizajniran tako da ima isti čvrsti hvat i pristup kontrolama kao i horizontalni rukohvat na fotoaparatu, nudeći izvanrednu ugodnost i mogućnost rukovanja za duge sesije snimanja. Rukohvat i dugme okidača imaju isti ergonomski dizajn kao kućište fotoaparata. Sličan tome je i pristup kontrolama, sa nezavisnim prilagođenim dugmetom (C5) na prednjoj strani, prednjim točkićem, zadnjim točkićima L i R, kao i funkcijom zaključavanja na točkiću R. Rukovanje je isto bilo da snimate u horizontalnoj ili vertikalnoj orijentaciji.

Efikasno korišćenje dve baterije za duže snimanje

U vertikalni rukohvat VG-C5 mogu da se smeste dve baterije NP-FZ100, a poboljšanja tokokruga podržavaju paralelno napajanje koje obezbeđuje duži rad u odnosu na vertikalni rukohvat VG-C4EM. Na ekranu fotoaparata se istovremeno prikazuje preostalo vreme za obe baterije, tako da korisnik može da nastavi da snima sa pouzdanjem.

Deo izdržljivog, pouzdanog sistema

Zbog istog onog dizajna otpornog na prašinu i vlagu koji ima i kućište fotoaparata, vertikalni rukohvat VG-C5 funkcioniše kao deo pouzdanog sistema na kog se možete osloniti čak i u nepovoljnim uslovima. Ujedno je napravljen na specijalnom okviru od legure magnezijuma koji pruža izvanrednu izdržljivost.

Ostale karakteristike

Vertikalni rukohvat VG-C5 ima kliznu pregradu za bateriju sa lakim pristupom, priključak za montiranje stativa, tačke za kačenje kaiša za nošenje fotoaparata, dugmad AF ON / AEL / C1 / C2 / C5, multibirač i zaključavanje zadnjeg točkića R, a takođe podržava napajanje i punjenje preko USB Type-C® priključka fotoaparata.

Reciklažni materijal za pakovanje bez plastike

Sony prelazi na korišćenje materijala za pakovanje koji u sebi ne sadrže plastiku, a pružaju jaku zaštitu od potresa i udara. Vrećice za proizvod su izrađene od netkane tkanine od biljnih vlakana. Sve ovo pomaže da se priroda što više rastereti.

Informacije o kompatibilnosti

 

Idite na stranicu za podršku

Specifikacije

  • Dimenzije (Š x V x D): Oko 136,1 x 108,9 x 68,3 mm (5 3/8 x 4 3/8 x 2 3/4 inča)

  • Težina: Oko 236 g (8,3 oz)

  • Vrsta baterije: NP-FZ100

Saznajte više o funkcijama koje štede energiju i o našoj posvećenosti životnoj sredini i održivijoj budućnosti Posetite našu eko Web lokaciju