Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat

Funkcije

Jednostavan rad u vertikalnom položaju

VG-C4EM ima kontrole za rad koje su skoro iste kao na kućištu fotoaparata. Optimizovani su položaj, veličina i oblik dugmadi, a koristi se isti materijal kao na kućištima za α9 II i α7R IV. Zahvaljujući tome, funkcija, položaj i utisak pri korišćenju kontrola isti su kao na kućištu fotoaparata, kada se fotoaparat drži vertikalno.

Čvrst i siguran hvat

Genijalni dizajn rukohvata omogućava vam da čvrsto držite fotoaparat. Zahvaljujući vertikalnom rukohvatu možete jednostavno i sa uživanjem da snimate fotografije nezavisno od toga da li fotoaparat držite horizontalno ili vertikalno, tako da lako možete da se koncentrišete na objekat i kompoziciju.

Duplo duže vreme efektivnog rada

U VG-C4EM mogu da stanu jedna ili dve baterije NP-FZ100. Kada se koriste dve baterije, fotoaparat radi skoro duplo duže nego kada se koristi jedna. Preostali kapacitet baterije navodi se na LCD ekranu, u koracima od po 1%. Kada se jedna baterija istroši, fotoaparat se automatski prebacuje na drugu, što omogućava neometan rad.

Napunite baterije ili izvor napajanja preko USB priključka

Baterije u vertikalnom rukohvatu mogu se puniti preko USB priključka fotoaparata, bez uklanjanja rukohvata sa fotoaparata. Za duže sesije snimanja moguće je direktno obezbediti dodatno napajanje fotoaparata putem USB priključka, i to upotrebom mobilne baterije ili adaptera za naizmeničnu struju kako bi se dopunio kapacitet baterije.

Lagano, ali izdržljivo kućište od legure magnezijuma

Spoljašnjost uređaja VG-C4EM napravljena je od iste legure magnezijuma koju smo koristili za kućišta fotoaparata α9 II i α7R IV kako bismo dobili istu čvrstinu koju imaju sami fotoaparati, a pritom zadržali minimalnu ukupnu težinu i dimenzije.

Pouzdana otpornost na prašinu/vlagu

Na rukohvatu smo koristili isti materijal za zaptivanje kao na kućištu fotoaparata, radi zaštite od prašine i vlage. To poboljšava sveukupnu pouzdanost sistema fotoaparata.

Obaveštenje

Istovremena instalacija ove jedinice sa adapterom za montiranje LA-EA2 / EA4 nije podržana. Ako se obe stvari instaliraju istovremeno, uzak prostor između jedinice i adaptera za montiranje objektiva otežava držanje rukohvata. 

Informacije o kompatibilnosti

 

Idite na stranicu za podršku

Specifikacije

  • Dimenzije (Š x V x D): Oko 128,8 x 108,9 x 67 mm (5 1/8 x 4 3/8 x 2 3/4 inča)

  • Težina: Oko 290 g (10,2 unce)

  • Vrsta baterije: NP-FZ100

Saznajte više o funkcijama koje štede energiju i o našoj posvećenosti životnoj sredini i održivijoj budućnosti Posetite našu eko Web lokaciju

Recenzije

Šta kažu korisnici