Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat
Slike – Vertikalni rukohvat

Funkcije

Lako rukovanje i u vertikalnom i u horizontalnom položaju

Kućište fotoaparata VG-C3EM ima dizajn koji omogućava skoro podjednako lako korišćenje i u vertikalnom i u horizontalnom položaju, zahvaljujući tasterima i kontrolama koje su skoro iste kao one na zadnjoj strani kućišta fotoaparata. Na primer, vertikalni rukohvat pruža pristup opciji Multi Selector radi brzog izbora AF tačke.

Rukohvat koji omogućava sigurno držanje

VG-C3EM ima rukohvat koji vam omogućava da ga bolje uhvatite i sigurnije snimate u vertikalnom položaju, praktično isto kao da snimate u horizontalnom položaju.

Skoro 2x veća izdržljivost

VG-C3EM vertikalni rukohvat sadrži dve NP-FZ100 baterije. Na LCD monitoru fotoaparata, na indikatoru snage možete da proverite preostali kapacitet baterije u vidu procenta (minimalna jedinica je 1%). Kada se snaga baterije potroši, automatski se uključuje druga kako bi uređaj nastavio rad.

USB punjenje preko kućišta kamere

Baterije koje se nalaze u vertikalnom rukohvatu možete da napunite pomoću USB priključka fotoaparata bez uklanjanja rukohvata sa kućišta fotoaparata.

Spoljašnjost od veoma čvrstog magnezijuma

Pošto je napravljen od legure magnezijuma, isto kao α9, ovaj rukohvat je veoma čvrst i lagan.

Posvetili smo veliku pažnju otpornosti na prašinu/vlagu

Efikasni zaptivni elementi za zaštitu od prašine i vlage koriste se na tasterima i kontrolama, kao i na priključcima i električnim kontaktima, kako bi se omogućilo korišćenje u zahtevnim uslovima snimanja.

Informacije o kompatibilnosti

 

Idite na stranicu za podršku

Obaveštenje

Istovremena instalacija ove jedinice sa adapterom za montiranje LA-EA2 / EA4 nije podržana. Ako se obe stvari instaliraju istovremeno, uzak prostor između jedinice i adaptera za montiranje objektiva otežava držanje rukohvata.

Specifikacije

  • Dimenzije (Š x V x D): Približno 126,9 x 107,9 x 61,8 mm (5 x 4 1/4 x 2 1/2 inča)

  • Težina: Približno 272 g (9,6 unci)

Saznajte više o funkcijama koje štede energiju i o našoj posvećenosti životnoj sredini i održivijoj budućnosti Posetite našu eko Web lokaciju