Slika leve strane ručice fotoaparata
Slika desne strane ručice fotoaparata
Slika leve strane rukohvata fotoaparata sa fotoaparatom
Slika desne strane rukohvata fotoaparata sa fotoaparatom
Slika prednje strane rukohvata fotoaparata sa fotoaparatom

Funkcije

XLR ulazni priključci rukohvata fotoaparata

Dva XLR ulazna priključka pune veličine

Dva XLR ulazna priključka pune veličine (kombinacija XLR/TRS) sa fantomskim napajanjem od 48 V i ulazom za mini stereo priključak od 3,5 mm omogućava povezivanje sa spoljnim mikrofonima, zajedno pružajući tri formata snimanja, uključujući 24-bitni 4-kanalni format.

Logotip višenamenskog priključka

Digitalni audio interfejs

Digitalni audio interfejs višenamenskog priključka osigurava izvanredan kvalitet zvuka bez šuma ili degradacije signala.

Muškarac drži fotoaparat s mikrofonom

Laka za držanje, laka za nošenje

Laka za držanje i laka za nošenje, ova ručka omogućava udobnije i stabilnije držanje fotoaparata u izazovnim uslovima snimanja, recimo, kada se to radi iz niskog ugla.

Za slobodu snimanja

Višenamenska integrisana ručka se može prikačiti na fotoaparat preko višenamenskog priključka, bez potrebe za kablovima ili baterijama, i time pruža maksimalnu slobodu snimanja i postavku bez opterećenja.

Fotograf snima pomoću ručice i monitora

Tri rupe sa navojem

Tri rupe sa navojem omogućavaju čvrsto povezivanje dodatne opreme, poput spoljnih monitora, rikordera, video osvetljenja, ekstendera, bežičnih risivera za mikrofon, nosača za cold shoe opremu i druge dodatke.

Specifikacije

XLR-H1 za FX3 i FX30 obezbeđuje audio interfejs za snimanje zvuka visokog kvaliteta, kao i stabilno držanje fotoaparata.
  • Dimenzije (Š x V x D): Približno 113,2 × 140,8 mm × 172 mm (4 1/2 × 5 5/8 × 6 7/8 inča)

  • Težina: Približno 305 g (10,8 oz)

  • Radna temperatura Od 0 ℃ do +40 ℃ (od 32 °F do 104 °F)

Saznajte više o funkcijama koje štede energiju i o našoj posvećenosti životnoj sredini i održivijoj budućnosti Posetite našu eko Web lokaciju