Slike – Daljinski upravljač
Slike – Daljinski upravljač
Slike – Daljinski upravljač
Slike – Daljinski upravljač

Funkcije

Bežična tehnologija BLUETOOTH

Bluetooth komunikacija pruža pouzdanu daljinsku kontrolu čak i pri jakoj sunčevoj svetlosti ili kad postoje prepreke između upravljača i fotoaparata. Dvosmerna komunikacija omogućava dodatnu funkcionalnost koja ne bi bila dostupna samo sa prenosnim uređajem, kao što je indikacija statusa direktno na daljinskom upravljaču.

Profesionalna pouzdanost

RMT-P1BT pruža pouzdan rad kakav je od suštinske važnosti u profesionalnim radnim okruženjima, sa pouzdanom Bluetooth vezom i pozitivnom kontrolom putem dugmadi s dobrim odzivom. Pošto je komunikacija bežična, a ne optička, potpuna pouzdanost i odziv dostupni su čak i u situacijama kad ne postoji linija vidljivosti.

Jasan vizuelni odgovor

Veoma vidljiv indikatorski LED treperi ili neprekidno svetli da bi prikazao status zatvarača, snimanja filma i automatskog fokusa. To je očigledna prednost u situacijama kad rukovalac nema direktan pristup fotoaparatu koji se kontroliše.

Savršeno za izazovna okruženja

RMT-P1BT funkcioniše sa ugrađenim Bluetooth risiverom fotoaparata, tako da nije neophodna žična veza niti dodatni risiver. Poklopci konektora fotoaparata mogu da ostanu zatvoreni radi maksimalne zaštite od prašine i vlage, čime se povećava ukupna pouzdanost sistema.

Precizna kontrola za efikasno snimanje

Precizan rad dugmadi sa jasnim taktilnim odgovorom kombinuje se sa finim ergonomskim dizajnom kako bi se pružila sigurna kontrola s dobrim odzivom. Sâm upravljač je dizajniran tako da se lako drži i koristi, što doprinosi glatkom radu bez grešaka.

Sveobuhvatna kontrola

Obezbeđene su osnovne kontrole fotoaparata: dugmad za fokusiranje za preciznu kontrolu čak i suptilnih promena fokusa, prekidač za zaključavanje koji sprečava slučajno aktiviranje tokom prenosa, pokretanje/zaustavljanje snimanja filma i napajanje/digitalni zum. Takođe postoje dva prilagođena dugmeta koja preslikavaju funkcije dugmadi C1 i AF-ON na kućištu fotoaparata. 

Informacije o kompatibilnosti

 

Idite na stranicu za podršku

Specifikacije

  • Dimenzije (Š x V x D): oko 33 x 116,5 x 15,1 mm (1 5/16 x 4 5/8 x 5/8 inča)

  • Težina: oko 35 g (1,3 unce) bez baterije

  • Komunikacija: Bluetooth standard verzije 4.2 (opseg od 2,4 GHz)

  • Pokrivenost: 360°, domet: 5 m (16,4 stope)

  • Otpornost na prašinu i vlagu

Saznajte više o funkcijama koje štede energiju i o našoj posvećenosti životnoj sredini i održivijoj budućnosti Posetite našu eko Web lokaciju