Slike – Komplet XLR adaptera
Slike – Komplet XLR adaptera
Slike – Komplet XLR adaptera
Slike – Komplet XLR adaptera
Slike – Komplet XLR adaptera

Funkcije

Odličan zvuk uz nizak stepen buke

Kada se poveže preko višenamenskog priključka kompatibilnog fotoaparata koji ima ugrađen digitalni audio interfejs, audio signal se direktno prenosi do fotoaparata u digitalnom obliku, pa ne može da dođe do opadanja kvaliteta. Zahvaljujući jednostavnom prekidaču, obezbeđena je i kompatibilnost sa velikim brojem fotoaparata preko analognog interfejsa.

Svestrano povezivanje

Tu su i dva XLR/TRS kombinovana priključka i jedan mini-utikač od 3,5 mm za stereo mikrofon koji služe kao ulaz. XLR/TRS kombinovani priključci mogu se koristiti kao linijski ulaz, ulaz za mikrofon ili ulaz za mikrofon sa fantomskim napajanjem od 48 V.

Fleksibilna konfiguracija

Profesionalne konfiguracije i okvire za fotoaparate karakteriše veliki stepen fleksibilnosti. Dobijaju se produžni audio kablovi, koji vam omogućavaju da po potrebi prilagodite položaj XLR adaptera u konfiguraciji.

Povezivanje bez kablova

Jednostavno povežite XLR adapter sa višenamenskim priključkom na kompatibilnom fotoaparatu da biste dobili direktno napajanje i audio veze bez upotrebe dodatnih kablova ili baterija. Višenamenski priključak kompanije Sony omogućava inteligentno povezivanje i kontrolu nad različitom dodatnom opremom, što vam daje maksimalnu fleksibilnost i mobilnost pri snimanju α System uređajima.

Mehaničko potiskivanje buke

Napredan dizajn koji štiti od udaraca i vibracija efikasno umanjuje buku niske frekvencije koja se javlja usled rukovanja i koja može da smanji kvalitet zvuka. Mogućnost direktnog postavljanja na fotoaparat, bez dodatnih kablova za povezivanje, još više umanjuje rizik od pojave buke usled rukovanja tokom snimanja zvuka.

Sveobuhvatna kontrola

Sveobuhvatna kontrola u fazi snimanja može znatno da olakša proces naknadne obrade. Dostupne su kontrole za nivo snimanja (AUTOMATSKI/RUČNO), vezu nivoa snimanja (ULAZ 1 – ULAZ 2), prigušivač i filter za niske frekvencije (100/300 Hz).

Dobija se usmereni mikrofon izuzetne usmerljivosti

Izuzetno usmerljiv jednokanalni mikrofon (ECM-XM1) uz koji se dobija krznena zaštita za smanjivanje buke vetra.

Informacije o kompatibilnosti

 

Idite na stranicu za podršku

Specifikacije

  • Kompaktan, lagan dizajn – teži samo 187 g (6,6 unci)

  • 2 XLR/TRS ulaza koji podržavaju fantomsko napajanje

  • Standardni ulaz za mikrofon od 3,5 mm sa napajanjem preko utikača

  • Višenamenski priključak kompatibilan sa digitalnim interfejsom za jasan zvuk

  • Sveobuhvatna ručna kontrola i fleksibilno postavljanje za profesionalnu upotrebu

Saznajte više o funkcijama koje štede energiju i o našoj posvećenosti životnoj sredini i održivijoj budućnosti Posetite našu eko Web lokaciju