Funkcije

Slika na kojoj ECM-LV1 prima zvuk iz više pravaca.

Jasno, široko registrovanje i stereo zvuk

Zahvaljujući višesmernoj konfiguraciji kapsula jedinice, mikrofon registruje zvuk iz svih pravaca, tako da ne morate da brinete o tome u kom pravcu je okrenut. Dizajniran je za postavljanje blizu usta govornika i pruža jasan, visokokvalitetan stereo snimak zvuka.

Ilustracija koja prikazuje kompatibilnost sa elektronskim uređajima koji imaju priključak za mikrofon od 3,5 mm.

Raznovrsna primena i široka kompatibilnost

ECM-LV1 može da se koristi sa brojnim elektronskim uređajima pored fotoaparata i kamkordera. Računari koji imaju mini stereo priključak od 3,5 mm mogu lako da se povežu, kao i digitalni diktafoni.

Ilustracija koja prikazuje štipaljku modela ECM-LV1 koja se rotira za 360 stepeni.

Štipaljka koja se rotira za 360 stepeni za kačenje pod bilo kojim uglom

Za veću fleksibilnost i praktičnost, štipaljka koja se rotira za 360 stepeni omogućava kačenje mikrofona u različitim položajima. Na primer, štipaljka može da se prikači horizontalno za kravatu ili vertikalno za košulju ili džep jakne, tako da može da se prilagodi svakom tipu odeće. 

Slika koja prikazuje da je ECM-LV1 neupadljiv kad se zakači za odeću.

Kompaktan i neupadljiv dizajn

Ravan, crni, minijaturni mikrofon dizajniran je tako da ne bude upadljiv kad se pričvrsti za odeću. Kompaktan je i lako se nosi, sa dužinom samo 32 mm i prečnikom 11 mm. 

Slika proizvoda ECM-LV1 sa povezanim štitnikom za vetar koji se dobija u kompletu.

Štitnik za vetar umanjuje buku vetra tokom snimanja na otvorenom

Štitnik za vetar u kompletu umanjuje buku vetra i zvukove disanja. Čak i kad snimate na otvorenom, po vetrovitom danu, možete da se oslonite na jasno snimanje zvuka. 

Slika priključka na modelu ECM-LV1

Snimanje bez baterija

Mogućnost napajanja modela ECM-LV1 putem priključaka omogućava mu rad bez napajanja na baterije. Kad se koristi sa uređajima koji omogućavaju napajanje preko priključaka, jedinica može da radi na napajanje koje obezbeđuje mikrofonski priključak.