Slike – Usmereni mikrofon
Slike – Usmereni mikrofon
Slike – Usmereni mikrofon
Slike – Usmereni mikrofon
Slike – Usmereni mikrofon

Funkcije

Tri režima usmerenosti

Napredna digitalna obrada signala omogućava izbor između tri obrasca usmerenosti koji se mogu menjati na jednom višenamenskom mikrofonu: superusmeren, jednosmeran i višesmeran.

Pogledajte detalje (YouTube veza)

Izuzetna usmerenost u kompaktnom mikrofonu

Osam mikrofonskih jedinica visokih performansi funkcioniše sa novorazvijenim algoritmom za formiranje snopa kako bi se obezbedila izuzetno precizna usmerenost koja efikasno odbacuje zvuk van ose. Sve se to postiže u izuzetno kompaktnom mikrofonu dužine samo 99,3 mm.

Odličan zvuk uz nizak stepen buke

Kada se poveže preko višenamenskog priključka kompatibilnog fotoaparata koji ima ugrađen digitalni audio interfejs, audio signal se direktno prenosi do fotoaparata u digitalnom obliku, pa ne može da dođe do opadanja kvaliteta. Zahvaljujući jednostavnom prekidaču, obezbeđena je i kompatibilnost sa velikim brojem fotoaparata preko analognog interfejsa.

Povezivanje bez kablova

Jednostavno postavite mikrofon u višenamenski priključak na kompatibilnom fotoaparatu za direktno napajanje i audio veze bez potrebe za dodatnim kablovima ili baterijama. Višenamenski priključak kompanije Sony omogućava inteligentno povezivanje i kontrolu nad različitom dodatnom opremom, što vam daje maksimalnu fleksibilnost i mobilnost pri snimanju α System uređajima.

Mehaničko potiskivanje buke

Napredni dizajn za ublažavanje udaraca i vibracije efikasno umanjuje niske frekvencije ili buku pri rukovanju koja može da umanji kvalitet zvuka. Odsustvo kablova za povezivanje takođe znači da do mikrofona ne može da se prenese mehanička buka putem kablova i konektora.

Efikasan filter za jasan zvuk

Filter niskog profila koji blokira infrazvučnu buku primenjuje se putem digitalne obrade signala, maksimizujući kvalitet zvuka u fazi snimanja, čime se umanjuje potreba za složenom postprodukcijom.

Osnovne kontrole

Kontrola nivoa snimanja, analogni izlaz za kompatibilnost sa širokom paletom fotoaparata i prigušivač koji olakšava podešavanje optimalnih nivoa signala povećavaju raznovrsnost primene ovog mikrofona. Ovaj nivo kontrole doprinosi glatkoj, opuštenoj postprodukciji.

Zaštita u kompletu

ECM-B1M ima zaštitu sa krznom koja može da umanji buku vetra pri snimanju na otvorenom.

Informacije o kompatibilnosti

 

Idite na stranicu za podršku

Specifikacije

  • Kompaktan i lagan dizajn, dužina 99,3 mm (4 inča); 77,3 g (2,8 unci)

  • Šema prenosa: superusmerena/jednosmerna/višesmerna (mogućnost izbora)

  • Višenamenski priključak kompatibilan sa digitalnim interfejsom za jasan zvuk

  • Opsežna ručna kontrola za optimalno snimanje zvuka

  • Zaštita u kompletu

Saznajte više o funkcijama koje štede energiju i o našoj posvećenosti životnoj sredini i održivijoj budućnosti Posetite našu eko Web lokaciju