Pređi na sadržaj
Televizija

Inteligentni televizori

Uživajte u izvanrednom kvalitetu slike i odličnim načinima povezivanja na našim najboljim inteligentnim televizorima.

Inteligentni daljinski upravljač za inteligentni televizor

Uzmite daljinski upravljač i opustite se uz One-Flick Entertainment za inteligentne televizore. Poboljšana upotrebljivost daljinskog upravljača zahvaljujući BRAVIA® tehnologiji omogućava vam da sa lakoćom uživate u fotografijama, muzici, filmovima i Web sadržaju. U žurbi ste? Upotrebite funkciju brzog pokretanja koja štedi vreme – u pitanju je samo još jedna praktična funkcija dostupna na inteligentnim televizorima kompanije Sony.

Daljinski upravljač za inteligentne Ultra HD televizore kompanije Sony

Zvuk koji vas dotiče

Od šapata do eksplozija – sve zvuči intenzivnije na najboljim inteligentnim televizorima kompanije Sony. Vrhunske tehnologije kao što su ClearAudio+ i Voice Zoom poboljšavaju jasnoću kako nikada ne biste propustili ni reč. Clear Phase savršeno balansira niske, srednje i visoke tonove, pa ćete uživati u lepo zaokruženom zvuku šta god da gledate.

Par uživa u inteligentnom 4K televizoru uz ClearAudio kompanije Sony
Deljenje sadržaja sa prijateljima na inteligentnim televizorima kompanije Sony

Gledajte zajedno iako vas dele kilometri

Od važnih utakmica do završnih epizoda u sezoni, sa lakoćom delite mišljenje pomoću inteligentnog televizora kompanije Sony. Društveno gledanje – ugrađena funkcija na našim inteligentnim televizorima – omogućava vam da u realnom vremenu šaljete i pregledate tweet-ove o sadržaju koji gledate. Želite da saopštite prijateljima i porodici o filmu koji ste upravo pogledali? Aktivirajte Skype™ i spremni ste.