Aplikacija i softver

Naš softver, aplikacije i usluge pomažu vam da budete kreativni

Imaging Edge Mobile

Imaging Edge Mobile

Aplikacija za mobilne uređaje

Uz ovu višefunkcionalnu aplikaciju za mobilne automatski prenosite sve slike dok snimate uz „Automatski prenos u pozadini na pametni telefon“ Wi-Fi® vezom i lako i brzo delite SNS-om. Možete da pošaljete 4K film s aparata na mobilni, daljinski proveravate prikaz uživo na mobilnom uređaju i dodate podatke o lokaciji datotekama.

Programski dodatak za uređivanje filmova

Programski dodatak za uređivanje filmova

Aplikacija za mobilne uređaje

Aplikacija za uređivanje filmova pojednostavljuje kreiranje – uz glatke i stabilne slike kao pri snimanju uz gimbalo. Čak možete da ponovo kadrirate pokretne objekte u filmu i isečete ga na različite odnose širine i visine, čime ćete osigurati optimalno podudaranje sa odnosom kod SNS filmova.

Remote/Viewer/Edit

Remote/Viewer/Edit

Aplikacije za stone računare

Bolje fotografije uz Imaging Edge aplikacije za računar. Koristite „Remote“ da kontrolišete i nadgledate snimanje uživo na ekranu računara, „Viewer“ za brz pregled, ocenjivanje i biranje fotografija iz velikih biblioteka i „Edit“ za razvijanje RAW podataka u kvalitetne fotografije za isporuku. Iskoristite Sony RAW datoteke i efikasnije upravljajte produkcijama.

IPTC

Podešavanje IPTC metapodataka

Napravite i izvezite IPTC metapodatke za α9 da biste automatski označavali slike tekstom o autorskim pravima i drugim opisnim detaljima dok ih slikate.

Capture One za Sony

Capture One za Sony

Capture One Express (za Sony) je besplatan nagrađivani softver za uređivanje koji pruža RAW razvoj, lako upravljanje i alatke za uređivanje. Može se kupiti Capture One Pro (za Sony), sa još alata za uređivanje i mogućnošću snimanja sa povezanim računarom.

PlayMemories

PlayMemories Home

PlayMemories Home

Lako uvozite fotografije i video zapise na Mac® ili PC uz jednostavne alatke za uređivanje i deljenje pomoću kojih će vaše slike izgledati savršeno.

Drugi koristan softver

Logotip za Action Cam

Action Cam Movie Creator

Pravite i delite akcioni video uz ovaj besplatni softver. Uz usporeni snimak, nalepljene GPS podatke i uređivanje za više fotoaparata, možete da postanete zvezda u vlastitom akcionom hitu.

Logotip snimača muzičkih spotova

MVR studio

Uz „MVR studio“ možete da uvezete i lako uredite zvuk i video snimljen putem snimača muzičkih spotova HDR-MV1. Unapredite zvuk uz audio-efekte i uređivanje talasa i podelite ga direktno u usluzi YouTube.